Marknaden

Datum: 2008-06-30 Tid: 15:59:46
Ja de är väl dags att skriva blogg igen då..

Vi börjar med i fredags, vid 9 kom min faster och hämtade mig och Sara. Först åkte vi till farmor en snabbis, lämnade pappas present och träffade Maria och Patrik som var hemma från sthlm. Sen for vi vidare till Katarina, när vi kom dit fixade vi husvagnen vi skulle sova i, lyxhusvagnen måste jag säga. Fanns allt däri, vi kollade på CSI på min dator och åt ostkrokar och godis, mums. Vid 2 somnade vi..

Lördag, vaknade halv 11 klädde på oss och plattade håret, sen gick vi till själva huset och åt frukost. Gick sedan ner till husvagnen och spelade kort. Katarina kom och hämtade oss kl 12, då for vi ner till marknaden och kollade runt. Kl 1 stod Sara och jag och sålde tombola lotter och marknadslotter. Stod där tills 5 tror jag, det var lite drygt på slutet för då vare inga som köpte några lotter. Jag blev lite besviken för jag hade köpt 6 marknadslotter för jag ville vinna eu-moppen men vann den inte, istället vare en gammal tant som vann den, suck. När det nästan inte var några folk kvar gick vi och kollade på ringar, jag köpte en lila ring. Brukar inte alls gilla ringar men den här tyckte jag om. Men när vi var klar på marknaden for vi hem igen och spelade kort och tittade på tv. Åkte sedan tillbaka till marknaden för vi skulle sälja mer lotter, men det var dans på kvällen och dansbandet Jive sjöng. Det gick faktiskt bra att sälja lotter då med, till och med vakterna köpte massa lotter. Vi satt där tills kl 1 och hjälpte sedan till att plocka ihop allt. Var väl hemma vid 2-halv 3 nångång. VI lade oss och kolla på CSI och somnade vid 4. Men dagen/kvällen blev iallafall lyckad men tyvärr vare sista året marknaden var..

Söndag, vaknade kvart i 12 av att det var kokhett i husvagnen hade inte öppnat något fönster på kvällen för vi höll på att frysa ihjäl. Men istället så svettas vi sönder på morgonen. Vi gick till huset för att äta frukost sen kollade vi på tv ett tag och städade sedan rent i husvagnen. Katarina kom och hämtade oss och vi for till farmor. Spelade kort där och kollade på tv, åt grillad kyckling och potatissallad till middag. Sen tog vi halv 7 bussen hem till Bergsåker och Granlo..
När jag kom hem satt jag vid datorn och vid 8 for jag in och mötte älskling i stan. Vi tog bussen direkt hem till mig och tog ett bad, satt vid datorn och senare la vi oss och sov..

Måndag alltså idag, vaknade vi kl 7 av arbetarna där ute igen fy fan vad irriterad jag blir. Man vill ju inte sova hemma om man måste vakna så tidigt jämt. Men somnade om och vaknade av väckaren kl 8 för jag skulle skicka iväg syrran till fritids. Men när jag skulle väcka henne står hon och spyr i badrummet, hon spydde två gånger så hon fick inte åka iväg idag. Så jag fick vara barnvakt och är det fortfarande, har bara suttit vid datorn idag, trååk! Älskling åkte iväg vid 12 och kommer strax igen, men sen vid halv 6 åker han igen och jobbar i stan på Ica. Men han kanske skulle komma och sova hos mig efteråt så jag hoppas på det. Men nu ska jag klä på mig innan han kommer, har inte ens gjort det idag. Lat jag känner mig..bilder kommer senare ♥

Packat och gjort fint

Datum: 2008-06-27 Tid: 18:09:42
Kom hem vid typ halv 5, sen dess har jag diskat och gjort fint i köket. Sen har jag packat tills vi ska åka, känns som att jag glömt något men de märker jag säkert när jag kommer dit. Sara kom vid 5 och vi har bara suttit vid datorn, lär ju inte göra något annat tills vi ska åka heller. Jag ska iallafall kolla om jag glömt något. Vi åker mellan 7 och 8 tror jag, de kan bli 9 med man vet aldrig.. Men ska kolla om jag har allt med mig nu, ha det bra

HITTAD

Datum: 2008-06-27 Tid: 14:40:39
Nu skriver jag ett snabbt inlägg, är jätteglad. Sitter i bredsand nu och har hittat min plånbok. Den låg vid skohyllan fast bakom elementet, fattar inte hur jag lyckas. Men är iallafall glad att jag hittade den. Sitter hemma här med my och väntar på att tiden ska gå, tar 20 över 3 bussen härifrån tror jag.. puss

Den är helt borta, fattar ingenting

Datum: 2008-06-27 Tid: 11:35:52

suck, vaknade på fel sida idag tror jag. Men de blir så om man vaknar av massa oljud utifrån och typ lägenheten skakar. Hoppas dom är klar snart så man får sova på morgonen, vaknade vid 9 och är svintrött. Jag som skulle sova ut så jag är pigg i helgen.

Jag och Sara åker till liden ikväll för vi ska jobba på marknaden där imorgon, som vi gjorde förra året. Vi ska sälja lotter, ni vet i såna hära gamla som man står och snurrar, de är faktiskt kul. Speciellt när man har med sig en vän, men vi ska också jobba på kvällen då de är dans. Inte för att många köper då men ibland gör dom de bara för våran skull, snälltsnällt. Men antingen åker vi buss ikväll eller så får vi skjuts upp av min faster men får se hur de blir med det. Jag kanske hinner uppdatera mer senare idag.

Just nu håller jag på att fixa mig, ska åka till bredsand och leta efter min plånbok. Nettan har letat över hela lägenheten och inte hittat den. Men den kan inte vara borta, jag fattar liksom inte. Jag gick in på Alex rum och hämtade den, gick sen ut i hallen och hämtade kameran han skulle låna av mig. Gav kameran till alex, och sen var plånboken borta. Alltså jag fattar inte hur den bara kan försvinna sådär? Hoppas verkligen jag hittar den idag, hans 400 kr ligger där i och vill inte vara skylldig han det. Sen ligger de lotter som jag måste ha i helgen, och alla mina busskort och bankomat kort. Shit jag är jätteirriterad nu för att den inte finns. Men får se om jag hittar den. Ska möta matilda kl 4 på navet och få kameran av henne. Sen åker jag hem och Sara hoppar på samma buss som mig.
Ha den bra dag

Älskar er<3


ALEXANDER BJÖRNDAHL

Datum: 2008-06-27 Tid: 00:11:55


Mitt hjärta brinner för dig, det kommer alltid att vara du
du är allt i mitt liv, jag lämnar dig aldrig
du & jag de är så det ska vara
Jag älskar dig ♥


EN RUBRIK!?

Datum: 2008-06-26 Tid: 23:58:37
Ja nu äre inte ofta man skriver inte, men de förstår ni nog säkert varför hoppas jag..

I tisdags vaknade jag upp hos Sara, vi fixade oss och åkte in till stan. Gick runt och kollade och mötte sedan Matilda på navet för hon skulle låna min kamera. På navet träffade vi Jonna och Marcus, träffar nästan aldrig Jonna längre så de kändes bra att träffa henne. Kommer inte ihåg va vi gjorde sedan typ, vi gick på stan tills kl 2. Då tog Sara bussen hem och jag tog Anna norbergs bussen till kovland. Där hämtade Alex upp mig på moppen och vi for till John. Hos John gjorde vi inte jättemycket men han fixade sin volvo också körde vi runt lite på hans åker. Alex är jättestolt och nöjd, han fick prova köra bil för första gången och de gick faktiskt riktigt bra. Trodde inte att jag skulle våga åka med men de gjorde jag. Sen gick vi in och fikade och vid 5 tog vi moppen hem till Alex och han åt middag, sen skjutsade hans pappa in oss till kovland så vi tog bussen hem till mig vid 7. Hemma hos mig tog vi ett skönt bad och sen ringde Carro och undrade om vi kunde komma dit och ge dom sällskap. Vi gick dit och där höll dom på att dricka, marcus kom efter en stund också. Jag drack inte men Alex gjorde det, dom spelade massa leker och så. Vid 12 tiden gick vi hem och sov..

Onsdag alltså igår, jadu vad gjorde jag då. Var med Alex och tog de lugnt, vid 6 tiden gick vi ut och gjorde Sandra och Carro sällskap och marcus var med. Åkte lite moppe med Sandra, satt vid lekparken och snackade och inte mycket mer. kl 8 tog älsk och jag bussen hem till honom, han spelade massa WoW och jag tittade på film, dom hade en box med CIS så jag lånade den. Vid 1 somnade vi ungefär..

Imorse klev vi upp vid 11 och fikade, Alex spelade Wow som vanligt och jag kollade på CIS. Runt 1 badade vi skumbad och hade det mys. Sen fixade jag mig och han satt vid datorn. Kvart över 3 gick vi till bussen och åkte till tågstation, tråkigt nog åker älskling bort tills på söndag, han ska jobba i ockelbo. Långt som fan, 3 timmar tog de för han att komma fram. Men han får iallafall tjäna lite pengar. Jag vinkade av han vid tåget kl 4 och gick till navet för att möta Sara och Dario, gick på stan med dom ett tag sen vid 7 tog sara och jag bussen hem till mig. Jag åt middag och vi satt vid datorn. Sen gick Sara ut en stund med Linnea och Ewe, sen följde jag med henne till bussen när hon skulle hem. Sen har jag städat och bara suttit vid datorn. Just nu pratar jag med älsk i mobilen, han sitter på en pizzeria och väntar på att några andra ska komma. Men ska strax sova, pussar

tyvärr kommer de inge bilder för har inte hunnit lägga upp dom.
Älskling har med sig kameran till ockelbo.

MÅNDAG

Datum: 2008-06-23 Tid: 22:33:39
Idag vaknade jag kl 9 för att dom höll på att lägga asfallt utan för mig. Trött som bara den, fikade och la mig i soffan, vid 11 gick jag ut med Nila men hon vägrade kissa. Gick in och la mig igen och kollade på tv, vid 1 kom Dario till mig, vi gick en lång promenad med Nila, ungefär 40 min. Kom sen hem och gjorde ingenting, Dario åkte hem och Sara kom till mig vid 3. Satt vid datorn, hjälpte pappa att värma maten så det skulle vara klart när han kom hem, ris och hans goda köttgryta. Vid 7 gick vi till konsum och köpte godis, halv 8 tog vi bussen till Sara.. Vi har nyss tittat på en film "Stardust" den var inte jätte bra men den funkade, syntes att de var myckt fejk. Nu ska vi fixa oss för sängen och titta på en till film, "monster till svärmor". Godnatt, pussar ♥

MIDSOMMAR

Datum: 2008-06-23 Tid: 16:17:04
Fredagen började med att Sara och jag fixade oss och packade klart allting. Ungefär vid 12 åkte vi iväg och var framme vid 1, vi kramades med alla och pratade. Sara och jag satte oss och spelade kort. Kvart i 5 åkte vi båt över till den andra stugan. Där hejjade vi på alla och tog de lugnt. Vi hade femkamp och såklart vann mitt och Saras lag. Vi grillade och spelade kort och hade massa kul. Mycket knort och mygg så man är nästan uppäten. Vid 22.00 tog vi båten tillbaka till våran stuga. Jag och Sara hade en egen liten stuga som vi sov i, mysigt men mycket malar och sånt. Innan vi sov tände vi massa ljus och spelade kort. De är typ de enda som finns att göra där, spela kort! Vi somnade vid 1..

Lördagen, då vaknade vi vid halv 11 och drog oss en stund. Sen klev vi upp och åt frukost och vid 1 tiden kom dom från andra stugan och skulle äta sill och annat äckligt. Jag och Sara tog bara nån macka och köttbullar. Sen spelade vi massa kortspel och spelade kubb med Jennie och hennes kompis Malin.  Efter någon timma åkte dom hem igen och vi tog de bara lugnt. Vid 7 tiden grillade vi men jag hade ingen matlust så jag skippade maten. Förstår inte hur jag kunde göra det. Pappas grillade kött är ju bland de godaste som finns. Runt 9 tiden åkte vi hem till Sundsvall igen, trött var man. Vi släppte av Sara på vägen hem..

Tack för en underbar midsommar, Sara och släkten <3

När jag kom hem gick jag till Dennis för Alex var där, han var ganska full kan jag säga. Han tvingade mig att sova över där så gjorde det, jag somnade väl vid 2 och han vid 1. Hade svårt att somna eftersom jag sovit en timme i bilen. Vi vaknade vid 10 och myste ett tag sen klev vi upp och gjorde typ ingenting. Jag gick hem vid 11 och hämade saker och åt frukost. Halv 12 gick jag tillbaka igen för Alex o jag skulle ta 20 över 12 bussen upp till kovland. Gjorde inte mycket där, åkte lite moppe, spelade kubb och massa annat. kl 21 kom pappa och hämtade mig. For hem och satt vid datorn och la mig senare och sov..

Här kommer bilder från midsommar









Willys & Mjukglass

Datum: 2008-06-19 Tid: 20:10:33
Nu äre iallafall bestämt, Sara följer med till hudik imorn, skojjsigt värre! Hon var ju med förra året också, eller om de var året före kommer inte ihåg. Vi åker imorn bitti vid typ 11 eller nått, kanske hinner uppdatera innan vi åker. Kommer hem på lördag kväll. Ska träffa Jennie också som jag inte träffat på jättelänge, träffas bara när vi är där i stugan och i år äre förmodligen sista gången vi är där tråkigt nog. Vi åker bara dit när morfar åker dit, antigen lever han inte nästa år eller så är han för trött och så att han inte kan åka, mår dåligt över honom, vill inte att han ska må sådär de är hemskt.

Men iallafall sen jag skrev sist har jag och syrran varit med pappa och handlat på willys till imorgon. Sen åkte vi till kovland och köpte en mjukglass och jag tror att jag inte behöver äta på två dagar. Den var hur stor som helst, trodde jag skulle få upp allt igen. Nu sitter jag här vid datorn och har ont i magen av glassen och väntar på att Sara ska komma. Hon ska sova här, hon ska också ha med sig min fina kudde som Dario sytt, ska sova med den ikväll. Nu ska jag spela lite internet spel tror jag, de var ett tag sedan.. ♥

Stolt över den här bilden, rosen blev skit snygg! :)

I'm happy

Datum: 2008-06-19 Tid: 16:40:53
Kom till alex igår vid 12, vi kollade på diehard och åt sen for vi till Marcus men han hade precis farit iväg. Vi satt på hans rum och väntade på att han skulle komma, dom hade varit iväg och köpt en lekstuga. Vi hjälpte till att ställa den på plats sen gick vi ner till IP och kollade på Jonnas träning, skönt att äntligen få träffa henne tror inte jag träffat henne på typ 2 månader. Ska vara med henne på tisdag. När träningen var slut stack vi till Marcus en stund och tog sedan 9 bussen hem. La oss direkt när vi kom hem, var jättetrötta. Jag sov kanske en timme sen väckte Alex mig för han ville spela poker han var inte ett duggtrött. Men jag orkade inte spela länge jag var helt död, gick och sov igen..

Idag ställte vi kl på 9 vi klev upp och fixade oss, tog halv 11 bussen in till stan och åt frukost på charm med Nettan och My. När vi fikat åkte Alex och jag till birsta för han skulle köpa en keps, gjorde bara de sen for vi tillbaka till stan för jag skulle köpa min kudde som jag blev kär i för någon dag sedan, hur mysig som helst. Efter de skulle dom upp på texas och käka och jag tog bussen till Sara en stund, Dario har sytt klart min kudde den blev värsta söt. Lägger in en bild på den senare. Vi spelade lite xbox och jag tog sedan bussen hem. Just nu sitter jag här med min mysiga stora dunkudde, hehe. Tror Sara kommer hit senare och sover, de beror på om hon får följa med till hudik imorgon, hoppas verkligen på det! Vi får se vad som händer senare..


Alexander Björndahl

Datum: 2008-06-18 Tid: 10:18:10
Idag är jag på topphumör, snackade med Alex i telefonen typ 2 timmar igår. Ska åka till honom idag, han saknar tydligen mig trodde jag inte. Men ska iallafall dit och kanske sover där, få se. Vi är ju bara vänner nu så. Vet inte alls vad vi ska göra men de märker vi väl. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg idag så ni vet vad jag gör. Ha en bra dag, puss

Vänner

Datum: 2008-06-18 Tid: 00:50:51
Igår när vi kom till Louise satte vi oss och kolla på the eye fy fan va den var läskig plus att Sara satt bredvid mig så varje gång de blev något hemskt hoppade hon på mig och nöp mig då blev man ju ännu räddare, hehe. Sen kollade vi på stomp the yard älskar den filmen. Gillar dansfilmer dom är bäst tycker jag, jag rekomenderar verkligen den filmen. Vid 3 hade vi sett klart filmen och tog fram madrasserna. Jag och Sara låg på golvet, frös hela natten för jag hade bara ett påslakan som täcke dom hade tydligen inge fler. Menmen jag överlevde.

Imorse vaknade vi vid halv 11 och drog oss en stund. Sen satt alla och glodde på datorn och åt sedan frukost. Gjorde oss klar vid 12 och Saras pappa kom och hämtade oss 1 tror jag!? Åkte hem till mig för jag hade glömt kläderna jag skulle ha på stan idag. Byttekläder sen for vi in till staden och köpte typ och bomull, Dario ska vara snäll och sy en kudde till mig. Så jag slipper sova ensam på natten, haha! Gick på donken och köpte muffins och vatten, de var lunch. Gick runt och kikade lite sen tog vi bussen hem till Sara och åt, for sedan hem till mig igen och satt vid datorn.

Sara tog 9 bussen hem och då gick jag till Carro och var med henne, Sandra och Jocke. As längesen man träffade dom, men gick mest dit för att träffa Jocke, min gamla bästis. Satt mest i soffan och tittade på tv och snackade massa strunt. Sen ringde mamma och pappa, skulle gå hem eftersom jag hade deras nykel. Dom har varit på Casinot och firat morfar ikväll, han fyllde 70, Grattis! Ska väl typ fixa mig för sängen eller så nu, har inget annat att göra. Lär ju säkert ligga och deppa sönder. De går verkligen inte att glömma honom, mitt hjärta slår sönder varje gång jag tänker på honom. Alltså hela tiden. Men aja ska sluta skriva nu, hejdå!

Sara och andra

Datum: 2008-06-16 Tid: 21:23:27
Igår kväll kollade vi på film hos Sara, först såg vi saw 4 den var ganska läskig. Sedan satte vi igång a cinderella story men efter ett stund byte vi till step up, för den är mycket bättre älskar den filmen. Han är så snygg! När vi sett klart filmerna så gick linnea och ewelina hem och jag och sara la oss och sov.

Imorse vaknade vi vid halv 11 för att min mamma ringde, att jag var tvungen att ta emot Emma idag. Jag och Sara drog oss en stund sen klev vi upp och åt frukost. Sen spelade vi xbox och jag suger verkligen på dej, haha. Vid halv 4 tog vi bussen hem till mig och tog emot Emma, satte oss vid datorerna och åt när pappa kom hem. Köttbullar och makaroner, ätit de rätt ofta nu har jag märkt, men de är gott. Ikväll har jag varit med Sara, Frida, Ewe och Elin nere på IP och kollat när dom spelat fotboll. Blev inte mycket kollande menmen..

Nu ska vi bara packa och flytta över filmer till min bärbara dator för vi ska åka till Louise och kolla på film med henne och Ewelina och sover sedan över där. Vet inte när jag kommer hem imorgon för jag ska på stan med Sara och Dario. Men ha det bra, pusshej

kommer mer bilder senare

Film kväll

Datum: 2008-06-15 Tid: 19:34:18
Har inte gjort nånting idag mer än att legat i soffan och degat. Vid 5 gick jag och mötte Sara, vi åt nudlar hemma hos mig och sitter nu vid datorerna. Ska strax ta bussen till Sara, Linnea, Ewelina, jag och Sara ska titta på film där och mysa. Blir inte mycket skrivande nu men ni vet iallafall vart jag är om jag inte uppdaterar, kommer hem nångång imorn.. Skulle vara med Louise då men får se. pussar ♥


Sommaren 08

Datum: 2008-06-15 Tid: 14:10:08
Har tråkigt så tänkte göra en lista om saker jag ska hinna göra i sommar..
Skriv om jag glömmt något :)


[ ] bada och sola
[ ] Tälta m. Alex och andra.
[ ] marknad i liden med Sara
[ ] gatufesten
[ ] Åka med Sara till min stuga
[ ] vara med vänner
[ ] selånger marknad
[ ] åka till Maria i Sthlm
[ ] glömma honom
[ ] Leva livet
[ ] Sommarjobba med Johanna
[ ] träffa nya vänner
[ ] Börja andra året

Systers Skolavslutning

Datum: 2008-06-15 Tid: 13:45:40
Igår var jag på syrrans skolavslutning, den brukar alltid vara rolig och bra. Men tycker den var bättre förra året den var mer uppträdanden och så då.. Men i år var teaterna som dom spelade mycket bättre. Årskurs 10 gick ut och fick sina betyg och resväskor eftersom dom ska börja gymnasiet i örebro, vill också ha en sån väska! På slutet vare bild och filmklipp från året med sorglig musik, hatar att dom måste ha sån musik man börjar ju nästan gråta. Emma var med på 5 bilder i år, ovanligt annars brukar de vara ungefär 3 st bara. Sanna och jag brukar jämt räkna hur många gånger Emma och Petter är med, haha. När de var slut fick Emma säga hejdå till lärarna och knäppa kort. Sen for vi till Sanna och fikade och åt tårta, många folk kom. Vi åt en god marräng jordgubbstårta, hur god som helst. Jag såg att dom hade Nintento Wii och jag blev överlycklig, de är jätteroligt så vi spelade det. Bowlade mest men jag sög på det. Det var första gången Emma spelade men hon var jätteduktig. Vi gjorde inte mycket mer, vid 3 åkte vi hem och jag satt bara inne hela kvällen, skulle egentligen åka till Johanna men orkade verkligen inte.Var alldeles gråtfärdig för jag var så trött. Var ensam på kvällen, familjen var på spårprov med Nila och de gick jättebra men dom kom hem halv 2 på natten hade precis somnat när dom kom. Hon klarade iallafall provet och de var bra.. ♥





Sommarlov

Datum: 2008-06-13 Tid: 22:25:53
Nu äre ju sommarlov så nu kommer man inte ha tid att skriva mycket. Men jag ska försöka att skriva om dom här 3 dagarna som gått, om jag kommer ihåg någonting..

I onsdags vaknade jag upp hos sara och vi klev upp och fixade oss halv 7, kl 8 åkte vi till kyrkan. Eftersom Sara, Alex och alla andra skulle ha sin skolavslutning. Fick vänta i ungefär 45 min på att de skulle börja eftersom vi var där vid 10 över 8 för att Sara är med i kören. Den var slut vid 10 men fick sedan kolla på nästa avslutning som var kl 11, de var nämligen 9orna som hade då. Alla har inte samtidigt. Ganska drygt att kolla på samma igen, men då satt jag med Alex´s mamma och pappa. Efterråt mötte vi alex ute sen följde jag med Nettan till my´s avslutning i skönsmons kyrka, hon hade beställt en taxi, också kom de värsta limosintaxin, lyx! My blev jätteglad att jag kom, hon och hennes bästa vän Emma sjöng "för att du finns" dom var jätteduktiga. Efter hennes avslutning for jag hem och gjorde ingenting, efter en stund kom Sara, Lollo och alla andra. Lollo ville stanna hos mig för hon hade ont i fötterna. Jag käkade och sedan for vi hem till Lollo och satt i hennes säng mest hela kvällen och tog de lugnt. Sov över där och somnade väl vid 12? jag vet inte riktigt..


Torsdag; vi vaknade vid halv 10 och satt vid datorn, gjorde oss iordning och fick skjuts av hennes mamma in till stan. Vi mötte Matilda för hon skulle låna kameran, sen gick vi till kebab city och käkade lunch, tjockisar! När vi ätit klart mötte vi Lollos kompisar, Markus, Anton och Viktor. Vi följde med dom till texas för markus skulle tjocka sig med en buffé, han åt hur mycket som helst! Satt kvar där i ungefär en timme sen gick vi ner till torget där alla studenter gick ut. På kvällen satt vi på en parkering vid ån med massa folk. Träffade även Alex, han sträckte sig efter en kram av mig, blev väldigt glad över det. Kommer inte ihåg allt vi gjorde riktigt, var iallafall på stan från kl halv 1 till 10 på kvällen.
Hade en riktigt bra kväll!


Fredag: Idag vaknade jag vid 6 och gjorde mig iordning eftersom jag skulle till skolan och ha avslutning. Kom dit halv 9 och då visade det sig att vi började 9 men de spelade inte sån stor roll. Vi fick cheese tårta med hallon smak, kan säga att de var inte gott. Det smakade något konstigt, plus att den såg riktigt fejk ut tårtan. Våran mentor Anna ville inte hålla något tal så hon hade gjort en liten saga, tänker inte skriva den här för den är lång. Hon typ skrev om alla i klassen, riktigt bra var den. Sen vare dags för betygen hade inge bra betyg om man säger så, ig i matte,engelska och natur. Icke bra, måste plugga över sommarlovet, suck. Men får skylla mig själv. Kl 10 gick vi ner till pipeline, rektorn delade ut stipendium och så. Det tog bara ca 15 min, då följde tjejerna med mig till ögat för jag skulle lämna Inez betyg till hennes mamma (eftersom Inez är i Italien). Följde också med Petra och Johanna till kulturmagasinet, dom skulle hitta några böcker. Sedan bar de hemmåt. Låg i soffan ett tag sedan kom Louise och Dario kom lite senare. Vi satt vid datorn ganska länge, jag och Dario åt pannkaka, mumms. Kl 6 tog vi bussen till stan, gick på hemmakväll och köpte godis. Louise var hungrig så vi gick på donken, jag köpte en chokladmuffins och vatten. Trodde jag skulle spy, var proppmätt efter pannkakorna. Sedan strosade vi bara runt på stan tills kl 7 då allt stängde, just de jag köpte ett vitt linne på HM men de kanske inte var så viktigt. Resten av kvällen har jag bara suttit framför tvn och datorn.. Nu ska jag sova, godnatt

Ush vilket väder

Datum: 2008-06-10 Tid: 13:52:55
Åååååh lite trött jag är då, nyss sovit en timme. Visst de var skönt men just nu känns de som att jag är tröttare än förut. Har nästan inte sovit något förra veckan och jag tror nog att ni vet varför. Fy fan vilket väder de är ute, de bara öser ner regn, och halv 4 kommer Sara och då ska vi åka till stan, puhuu. Men vi är tvungen, Sara måste köpa underkläder till avslutningen imorgon. Men jag är ju så snäll att jag följer med även fast de regnar. Nä nu ska jag titta lite på tv och vila lite till, måste vara lite piggare när jag ska på stan.. pussisar

Kubb turnering

Datum: 2008-06-10 Tid: 11:21:08
Kl 05.45 ringde telefonen imorse och jag sov i soffan så jag vaknade typ på engång men får skyllda mig själv. De var från syrrans skola dom ringde, ofta man ringer så tidigt!!? Men jag somnade om och klev upp halv 7, gjorde mig iordning och for till skolan med 8.00 bussen. Mötte Johanna och Matilda på navet, petra kom med en senare buss så vi väntade på henne utanför skolan. Sen gick vi och massa andra iväg till något ställe, kommer inte ihåg va de hette. Vi skulle ha kubbturnering men de var inte så kul, nästan inga var ju där. Dom flesta var ifrån min klass, men vi är bäst! Fast jag tror vi förlorade kubben eller hur blev det? Aja nu har jag iallafall kommit hem, fick sällskap på bussen av Danne (Alex kompis) så de var lite skojjsigt. Just nu ligger jag i soffan med täcke, tror jag ska försöka sova en stund, ska vänta tills Sara kommer och de är inte förrän typ halv 4. Aja ska försöka vila nu, trots alla myggbett jag har, kliar ihjäl mig! ♥

Här är bild då jag klippt mig, vad tycks?:)
Själv tycker jag att de blev för kort..

Typ varannan dag?

Datum: 2008-06-09 Tid: 23:11:33
Ja jag får väl så lov att skriva nurå även  fast jag inte orkar (blev tvungad av sara), haha!

Ja men vad ska vi börja med då? Igår, så åkte jag till Alex igen utan att han visste om det. Han var inte hemma så jag gick in och väntade och sen när han kom blev han typ jätterädd, jag råkade skrämma honom. Han typ skrattade och sa att jag får ringa nästa gång jag ska komma. Kommer inte ihåg mycket vi gjorde men vi var ute och spelade kubb och hade de kul, som vänner. Kändes faktiskt jättebra men vill hellre att det ska vara vi två! Vi spelade lite xbox eller vare va? Haha han ägde mig på skatebord spelet men de var faktiskt kul även fast jag sög. Just de höll på att glömma det viktigaste, vi var och badade i kovland hur skönt som helst att doppa sig. Men de var mest bara småbarn där. Man känder sig lite mobbad. Men vid 9 var alex ute och fixade med moppen och jag bestämde att jag skulle sova hos honom för vi skulle prata på kvällen när alla lagt sig, känns bäst då. Han vill fortfarande leva singellivet men vi tog en till uppehållsvecka. Vet att de låter dumt när de typ redan är bestämt, men både han och jag vill vara riktigt säkra och jag hoppas verkligen att han ångrar sig och vill ha mig som flickvän igen. Men nog om det nu..
Just de, medans jag väntade på att alex skulle komma hem gick jag runt och fotade lite. Men orkade inte sätta ihop bilderna så ni får nöja er så här.. Men de är inte så städat så klaga inte.

Bilderna vill tyvärr inte funka, men lägger in dom senare.

Idag vaknade jag kl 7 och alex vägrade kliva upp så jag slog på sterion på hög volym och den låten som kom var "jag är en jävel på kärlek". Hehe man blev jätteglad av att spela musik på morgonen kände jag. Men iallafall vi klev upp och gjorde oss iordning, tog kvart i 8 bussen till bergsåkers skola. Fick en stor bamsekram och sedan gick vi åt varsitt håll, de gjorde verkligen ont i hjärtat kan jag säga. Jag gick hem och satte mig vid datorn och började tömma den eftersom vi skulle till IT-supporten kl halv 1 idag och lämna datorerna. Men som tur var får jag ha min över sommaren och dom kollade bara en snabbis på den, så nu är jag glaader!

När jag varit på skolan gick jag till navet och väntade på Sara, vi gick en stund på stan och drygade. Eller en stund, de var typ 3 timmar. Tråkigt att gå på stan om man inte har något att göra, men vid halv 5 gick vi upp till Mias & Pias, jag skulle klippa mig och färga håret. Kvart över 5 hade sara en tid på ett annat ställe men kom sedan tillbaka när hon var klar. Mitt hårblev jättekort och tunt och jag vet inte om jag är nöjd? Färgen blev iallafall bra..

Var hemma runt halv 7 och då var middagen precis klar, potatisgratäng och kassler, jättegott vare. Sen ikväll har jag bara suttit här för de mesta, utom kl 10 då följde jag med mamma ut med Nila på kvälls promenaden. Det regnar ute, ush.. De ska tydligen göra det imorgon också, vi som har kubbturnering på skolan, suck. Men aja ska sova nu, sover i soffan för att de är kokhett i mitt rum. Klarar inte av att vara där. puss och godnatt

en bra rubrik?

Datum: 2008-06-07 Tid: 23:43:16

Ja igår innan vi for till Liden åkte vi till morfar, har inte träffat honom på jättelänge. Han mådde bra och så, vi gan honom ett nytt sommartäcke. Känner att jag måste försöka ta mig dit mer. Men efter vi varit där kände alla sig hungriga så vi åkte till sibylla och åt där. Kan ju säga att ingenting slår donken, de är godast. Haha tjockis! Men när vi kom till liden åkte vi direkt till Elin och när vi kom sprang hon fram till mig och gav mig en kram, hon är så gullig. Vi gick in och hon visade alla presenter hon hade fått, de var hur mycket som helst. Vi var ute ett tag och sedan gick alla in och fikade och åt tårta. Resten av kvällen var jag med Elin och lekte, kollade mycket på tvn. Egentligen skulle vi sova hos farmor på kvällen men de blev inte så, vi åkte hem runt halv 11, var jättetrött när jag kom hem. Gick och la mig på engång..

Idag vaknade jag 10.23 samma tid som igår, konstigt. Klev upp och satte mig vid datorn. Vid 1 bestämde jag sara och lollo att vi skulle åka till huli och bada. Jag hade ingen skjuts till lollo så jag ringde dennis och frågade om han kunde skjutsa mig på moppen, och han var så snäll att han gjorde det. När jag kom dit började dom packa och dona, sen bar det iväg ner till sjön. Det tog ungefär 15 min att gå dit. Var inte alls mycket folk där och det blåste kallt. Men vi smörjde in oss med solkräm och hoppade sedan i vattnet, skönt men ändå kallt. Efter att ganska snappt dopp klev vi upp och åt lite brago och marie kex. Sen vare för kallt för att hoppa i igen så vi gick hem till mig och gjorde middag, makaroner, köttbullar och brunsåns (som alltid när jag är ensam hemma). Sen bakade vi kladdkaka och den blev perfekt, hur god som helst. Sen har vi bara suttit vid datorn och framför tvn... ♥

Grattis Elin 7 år

Datum: 2008-06-06 Tid: 12:17:17
Imorse vaknade jag vid halv 11 och var hur trött som helst. Som vanligt klev jag upp och satte mig vid datorn på engång. Sen hoppade jag in i duschen och skölje av mig bara, med kallvatten. Var ju jättevarmt när jag vaknade. Jag skippar även att platta håret idag, sliter bara så mycket på håret. Men idag ska jag åka till liden och gratta min älskade kusin Elin som fyller 7 år, Grattis! Åker hem imorgon tror jag, men har datorn med mig såklart så ni slipper mig inte, hehe. Ska fira henne senare ikväll tror jag, för hon skulle ha kalas mitt på dagen, hoppas hon får roliga saker. Just nu sitter jag och kollar på tv med syrran, på massa barnprogram, lite fjantig man känner sig. Men nu ska jag tvätta ansiktet och packa och göra mig klar. Lägger in dagens outfit idag, eftersom jag ska på kalas och har mitt nya linne på mig, älskar linnet! puss


En rolig dag

Datum: 2008-06-05 Tid: 23:16:53
Var ju till birsta idag som ni vet, jag köpte två linnen för 150 kr billigt och bra. Sedan köpte jag ett par flipflopp för jag har 6 skavsår på fötterna så kan inte gå i vanliga skor. Ungefär kl halv 2 var vi klar i birsta och dom skjutsade mig till stan, där hämtade Inez mig på moppen och vi for till bredsand och badade. Det var faktiskt varmt o vattnet, jätteskönt vare att svalka sig när man har gått runt och svettas halva dagen. Vid 4 åkte jag och Inez hem till henne och duschade och fixade till oss. Sen stack vi till stan och käkade på kebabcity, jag åt chicky bites eller vare hette, de var faktiskt gott. Utom äckliga currysåsen man fick till. Men när vi ätit gick vi till ån och satte oss och myste och lyssnade på musik. Ungefär vid halv 8 var Inez snäll och skjutsade mig till Ip och där var jag med Sara, Ewe, Linnea, Louise och Anna. Kollade på när dom spelade fotboll Selånger - Timrå tror att timrå vann!? är inte säker. Men sen vid kvart över 9 gick jag hem samtidigt som jag pratade med Koff och Julia i mobilen, skojjsigt. Sen har jag bara suttit här..


Birsta/ bredsand

Datum: 2008-06-05 Tid: 10:19:33
Kan väl skriva ett litet kort inlägg, klarar inte av att lägga ner helt och hållet. Måste få skriva av mig ibland. Om ungefär 15 minuter ska jag till birsta med mamma och Anna. Min kusin Elin fyller nämligen 7 år imorgon och ska åka och gratta henne. Undra vad man hittar och köpa till henne då? Sen ska jag kolla på ett par shorts på gina tricot.Hoppas de finns svarta i min storlek nu.

Efter jag varit i birsta åker jag till bredsand till alex's mamma, ska nämligen bada med henne och My. Ska bli skojjsigt. Första doppet i år. Lär ju vara svinkallt, men jag ska allt doppa mig. Visa att jag inte är en vekling, hehe. Men nu måste jag packa klart och göra mig iordning. puss

Lägger ner

Datum: 2008-06-04 Tid: 09:12:19

Lägger ner min blogg nu. Mår skit. orkar verkligen inte.
Kanske kommer igång om en eller två veckor igen.
Vi får se. Men ni får ha de så bra medans så hörs vi.
kram på allla <3

Alex och jag har tagit ett uppehåll, hoppas verkligen att de blir bra sedan. 
att du ger det en chans till och släpper in mig i ditt liv.
Gör verkligen allt för att de ska funka.


Ingen bloggning

Datum: 2008-06-01 Tid: 21:04:34
Sorry, de blir ingen bloggning ikväll. Glömde kameran hos Sara och har massa bilder att lägga in. Skriver imorgon med bilderna. puss


Kubb

Datum: 2008-06-01 Tid: 11:20:41
Igår var sara och jag så duktiga för vi gick hem ifrån sara till mig, de tog ungefär 20 minuter. När vi kom hem till mig hämtade vi pengar och gick på konsum och köpte vindruvor, där mötte vi Sarah, Linnea och Carro vi satt utanför och pratade en stund sen följde vi med dom till någon Elin som fyllde år, kände mig dum som kom dit. Jag är ju mycket äldre plus att jag inte kände henne. Menmen, vi var där ett tag sen kom Ewe hon hade precis kommit hem från turkiet, hon var jättebrun och jag blev avundsjuk. När hon kom blev vi utskickade därifrån så Jag, sara, frida och carro gick hem till mig och jag bytte kläder. Sen gick vi till frida och hämtade kubb, chips och godis. Vi gick iväg till lekparken och spelade där, jag och sara mot dom två, och såklart vann jag och sara. Sen vid 12 gick Sara och jag hem och sov hos mig...

Imorse vaknade vi 20 över 10 av att pappa ringde (lite sur jag blev). Men vi klev upp på engång och fixade till oss och åt frukost. Snart ska vi gå till konsum och köpa jordgubbar och sen åker vi in till stan och köper mjukglass och sätter oss vid ån och myser. Men nu måste jag göra mig klar, har jättemkt att göra och ska gå om 20 min,puss