Kanon dag.

Datum: 2008-01-31 Tid: 18:28:12
Den här dagen har varit skit skojj tkr jag,  Först hade vi matte men gjorde typ ingenting, jag,petra, Inex och Johanna hade skit kul satt och garvade typ hela tiden.. Per blev typ sur xD Hehe, sedan vare lunch men de blev fil de va nå äckel biffar och ris..  Efter lunchen vare webdesign, alltså de är hur jobbigt som helst hur fan ska man kunna komma ihåg allt? Men vi ska göra en skiss tills imorn om hur vi vill att våran websida ska se ut och vad den ska handla om. VIlket jag inte vet än.. Något förslag?  Men Inez och jag höll på att flumma oss hela tiden som vanligt alltså jag kunde inte sluta garva, jag fick tårar. Ovanligt eller hur?  Iallafall så efter skolan gick Jag, Petra, Johanna och inez på stan och kollade lite. Jag köpte en plånbok, inez nå tröjjor o Petra smink :) Johanna köpte väska men de gjorde hon när vi åkt.. Jag skulle pierca mig men var tvungen att ha mamma lr pappa med mig så ska göra de nästa vecka istället, LÄNGTAR!! :D När ja kom hem så åt jag jättegod mat, Fläskfilé och tortellini med ostsås. jättegott inte ofta man äter det. Idag har jag jätteont i magen, har typ magknip inte ett dugg skönt men hoppas de går över snart. För jag vill inte få magsjuka :O Men de var nog allt idag. :)

Måste bara säg att jag tycker synd om älsk, Han har magsjuka stackarn:(

             

Förlåt

Datum: 2008-01-31 Tid: 12:07:53
Sorry att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte orkat. plus att jag var hos älsk från fredag till onsdag. Har nästan inget internet där..  Men just nu finns det inte mycket att säga. Hade bad igår med skolan, jättetråkigt! Idag hade vi matte på morgonen gjorde typ en uppgift fatta typ ingenting.  Men aja ska snart ha webdesign iaf. Men skriver mer imorgon lr nått. PÖÖSS

Lite tråk

Datum: 2008-01-23 Tid: 20:41:14
Näe man kanske ska ta och skriva lite granna nu. Igår hade vi prov i kemi, vi skulle kunna 30 grundämnen i periodiska systemet vilket jag tycker är jättesvårt. Men jag tycker att de gick rätt så bra ändå. Jag fick 29/33 alltså VG, men de var iriterande jag var 1 poäng i från MVG menmen sånt händer. Idag började jag halv 1 vi hade ingen idrott på morgonen för att det var öppet hus idag på skolan. Vi skulle vara på skolan tills kl 19.30 men jag tog ledigt så jag slutade kl 17.30. Inez följde med mig hem och åt sedan har vi mest suttit och lekt lite i photoshop. Hon åkte nyss hem så jag ska väl ta och duscha nu sedan fixa för sängen.


image10

DESIGN

Datum: 2008-01-21 Tid: 20:20:24
Någon snäll liten sak som vill göra en ny design åt mig?
Lite tråkigt att ha samma hela tiden.. :)

Kommentera

Datum: 2008-01-21 Tid: 18:31:11
Kan ni kommentera vad ja ska skriva på bloggen för att det ska bli roligt att läsa?
Vet liksom inte vad jag kan skriva, men jag tycker att alla kan kommentera.

lite grejjs att berätta

Datum: 2008-01-21 Tid: 15:51:04
I lördags åkte jag hem till älskling, annars skulle jag få sova hemma ensam och ingen kunde sova hos mig :( det var inte så jättekul hos älsk. Han och markus lanade, så typ de enda ja gjorde var att ligga i sängen och kolla på film på datorn och spela mario cart. Vi gick och la oss ca kl 5. Alex och jag vaknade av att markus kom in och slog på datorn kl 10. Vi hade sovit ungefär 5 timmar de är typ ingenting. Men sedan igår så följde alex med mig hem och sov. Vi kollade på singing bee gud bedrövligt vissa sjunger sedan kollade vi på svensson svensson, som är så j*klans bra. Sedan somnade jag iaf.
Men idag har jag inte gjort mkt. Jag har typ legat i soffan och tagit de lugnt sedan har jag fixat till lite i nya bokhyllan. Egentligen måste jag plugga till naturkundskaps provet vi har imorgon, vi ska kunna 30 ämnen i periodiska systemet, as jobbigt.  Också måste jag skriva lite om mig själv till våran nya engelska lärare. hatar att skriva på engelska, kan typ ingenting. Men iallafall just nu är mamma och jag barnvakt till Anton, han är så söt. :) Ska väl kanske prova plugga lite snart.

     image9

Ni är dom bästa

Datum: 2008-01-19 Tid: 22:12:26
Jag älskar er tjejer tack för kvällen med er <3
Johanna också men hon kunde inte vara med :(

image8

Kina

Datum: 2008-01-18 Tid: 08:51:55
Igår var jag på kinaresturang och åt med mormor. men vi ringde Inez också så hon följde med. Det var typ flera år sedan jag åt på kina. Men jag tog friterade kycklingbitar med ris och sötsur sås som vanligt.  men de var trevligt. Sedan gick vi hem till mormor en snabbis sedan skjutsade hon hem oss.
När jag kom hem var alex där. Men han hade 40 graders feber så han låg mest och sov. Jag kollade på O.C som vanligt :)

Blablabla ;)

Datum: 2008-01-15 Tid: 20:57:25
Okej, jag orkar inte berätta så mycket om när jag var hos Petra men jag kom dit ungefär halv 6. Vi typ pratade och kollade på tv, sedan fick jag för mig att vi skulle gå till hemköp. Så jag köpte lösgodis och Petra köpte goda kakooor:) Sedan tyo hela kvällen satt vi och kollade på O.C till typ kl 2. Vi somnade ungefär halv 3. Jag vaknade kl 11 först men var as trött skulle egentligen följa med familjen och bowla menmen. Så jag somnade om och vaknade flera ggr. Men klockan 2 kunde ja inte sova nå mer så jag väckte Petra. Vi klev upp och såg på O.C igen som vanligt. Vid 4 kom familjen och hämtade mig. Kom hem, gick med soporna oså gick jag till Markus för alex var där. Vi spelade lite monopol men de var inte så kul så dom nördade framför datorn istället, suck. Men vid 7 åkte jag och älsk till han så nu har jag sovit där i två nätter.
Imorse kom jag lite senare till skolan orkade verkligen inte på morgonen. Men de är värsta konstigt de måste ha varit fullmåne i natt eller nått. För jag är jämt cp på natten då. Jag vaknade kl 00.00 som jag alltid brukar göra då. Oså trodde jag att de var skola så jag brukar göra mig iordning men som tur var låg jag kvar ett tag. Till slut såg jag att klockan bara var 12. Fatta vad less jag blir. De blir jämt så när de är fullmåne så de måste ha varit de inatt.
Menmen kom till skolan vid halv 12, Inez kom och mötte mig på navet då gick vi till donken och tjockade oss. Sedan hade vi naturkundskap första gången i år. Iallafall vi ska kunna 30 ämnen i periodiska systemet tills nästa vecka på tisdag de kommer gå åt skogen. Men får plugga varje dag, Suck.
När jag kom hem har jag bara legat i soffan och kollat på O.C, har lånat andra sesången av Petra. Så nu blire till att kolla på film men först ska jag hänga tvätten och torka håret, har nyss duschat:)

              image7

Myspys

Datum: 2008-01-13 Tid: 17:39:08

var hos petra igår. men jag hinner inte skriva nu ska alldeles strax åka till älsk och sova över i bredsand. Men skriver imorgon om igår :) Pusshejs!


Igår

Datum: 2008-01-12 Tid: 12:07:39

Hade filmredovisning igår på våran julkalender, men vi gjorde de inte för vi var inte klar.. De va bara två grupper som var klar och visade, dom var jättebra ju men vet inte vilken som var bäst. Oskars var roligast men sahlens var typ bäst tror jag :) Men sedan hade vi ingenting att göra när dom redovisat klart, men ändå fick vi inte ta ledigt den tiden, tycker ja var dåligt. Men då sjukanmälde jag mig för jag orkade inte vänta typ 2 timmar på att matten skulle börja. Så jag matilda och inez gick till ungdomsmottagningen.. Petra och johanna stannade i klassrummet och kollade på film på min dator. Dom kunde inte åka hem eftersom jag lånade Petras nyckel så dom var tvungen att stanna. De tog typ en timma där sen gick vi tillbaka till skolan o hämtade petra och johanna. Johanna åkte hem men Petra och Inez ville gå till donken och äta (tjockisar). Vi gick dit o jag ska sluta äta på donken så jag satt bara och kollade på. Sen tog Inez och jag bussen hem till mig vi kollade på tv typ en timma sen åkte vi och mötte älsk på hans skola, vi tog bussen in till staden och mötte krille och tog bussen till bredsand. Vi åkte hem till älskling och käkade, jag åt nudlar som vanligt. Så jädrans gott :)
Men på kvällen åkte älskling och jag på bio och såg National treasure 2, den var skit bra tycker jag. Sedan fick vi skjuts hem av dario och dennis dom var också där :)



Men måste bara berätta vilken tur jag hade igår.
var ju på ungdomsmottagningen och fick recept. Men när jag kom hem hade papperet åkt ur fickan, fatta vilken panik ja fick. De där var ju viktigt. Men sedan när Inez och jag hoppar på bussen igen och sätter oss på samma plats som sist. Så kände hon att något var mellan säterna. Hon läste på papperet oså vare mitt recept, fatta vilken tur jag hade :o


Trötter idag.

Datum: 2008-01-10 Tid: 20:01:01

finns inte mycket att berätta idag.. är så trött så jag håller på att dö. Dagen började med att jag försov mig en halvtimme vaknade kvart i 7. Jag hann ändå till skolan men hatar att stressa på morgonen.. Vi hade data på morgonen och jag fick reda på mitt betyg, de var G som vanligt.. men är iallafall nöjd att jag inte fick IG. Sedan vare lunch de va någon äckel soppa och fisk, så jag, Petra och Matilda åt fil. Kände mig tjock på fil åt typ jättemycket. På eftermiddagen hade vi programhantering, vi skulle alltså fortsätta med våran julkalender.. Som inte går så speciellt bra, tror våran kommer bli den sämsta menmen.. Nu orkar ja inte skriva nå mer är så satans trött så ska duscha och sedan lägga mig i sängen och kolla på tv och sova. GOD NATT!


Onsdag

Datum: 2008-01-09 Tid: 19:57:38
ush jobbig dag idag. började kl 10 imorse rätt så skönt. men orkade egentligen inte kliva upp eftersom jag inte mådde så bra igår, gick hem från skolan halv 11 för jag var spyfärdig och hela huvudet snurrade på mig. Men spydde aldrig som tur var. Men iallafall den här dagen började med att vi hade dans på idrotten, vi dansade bugg vilket var ganska svårt o komma ihåg dom dära stegen. Så efter ett tag gav jag upp, jag är inte gjord för att dansa. Jag satte mig och pratade med anton och petra istället. :) Oskar och Inez dansade jättebra tillsammans tycker jag. Men efter idrotten gick vi upp och lämnade väskorna i klassrummet och väntade på att tiden skulle gå, annars skulle de vara världens kö till matsalen så vi väntade inne ungefär 10 min så vi slapp frysa. Det var fisk till lunch de gick faktiskt att äta idag, annars hatar jag fisk! sen gick vi till klassrummet och väntade på att engelskan skulle börja.  ÄNTLIGEN ska dimitri sluta, tror vi ska ha honom sista gången nästa vecka. Då ska vi få en tjej istället, mycket bättre. Ska bli skönt att slippa allt "öhm" hela tiden. :) Dagen har varit rätt okej, fast lite jobbig med den här satans huvudvärken.

Tack för att ni gör dagarna så bra <3

image5

Hockey

Datum: 2008-01-06 Tid: 21:44:50
Följde med alex idag och kollade när hans lillebrorsor hade hockey match på gärde.  Det var Kovland - Sundsvalls blå  som spelade.  Henke är 8 och tobbe är 6 tror jag. Tobbe är två år yngre än alla i sitt lag (dom spelar i samma lag). Men han är jätteduktig fast han ramlar ganska mkt. Kovland ledde med 2-0 första perioden, andra perioden stod det 2-2 tror jag. Sista perioden var dom jättetrötta så dom hade lite otur men på slutet hade dom tur och gjorde ett mål. Det blev oavgjort 4-4.

Gårdagen och dagen.

Datum: 2008-01-04 Tid: 12:07:59

Jaa äntligen. Nu har ja skickat iväg min kamera till stockholm så om ungefär en månad får jag en ny kamera, LÄÄNGTAR! men iallafall älsk och jag kom hem ungefär kl 3 från liden igår. Då gick vi ner till ip och åkte skridskor med jonna markus och ville. Lite senare kom mamma pappa och syrran ner också de va faktiskt ganska roligt. vi var där nere typ hela kvällen. Sedan typ kl 12 spelade jag och älsk monopol, jag ägde han på det. Men de var bara nybörjar tur tror jag.

Jag har nyss duschat och ska göra mig iordning att åka till älsk. Ska sova där inatt i kovland inge roligt att vara där.
Men vi får väl se vad vi hittar på.

Titta på den här. Så satans söööt :)
http://www.youtube.com/watch?v=In5uec02E8U


Lina hjärta Alexander

Datum: 2008-01-02 Tid: 15:49:20
060909
Jag älskar dig, Alexander Björndahl


BLOGG

Datum: 2008-01-01 Tid: 21:47:16
Ja jag ska väl försöka att börja blogga igen.. om de nu kommer gå så bra men får väl se hur det blir..  Men då tycker jag att ni ska kommentera också.

Men just nu är jag bara allmänt less på allt vet inte varför men jag orkar snart inge mer. men de är en grejj.jag är så less på mig själv. hatar mig själv det har jag alltid gjort och jag skäms över mig själv som person. Men de är inte så lätt att ändra på sig. jag har jätte dåligt självförtroende ja vet men de är inte lätt att tycka om sig själv.

Idag har jag varit och hälsat på min nya kusin. Hon bor i södertälje så kommer inte träffa hon så ofta:( Men den här veckan är dom hemma i sundsvall:) Hon är så himla sööt.

image1