Grammatik

Datum: 2008-02-29 Tid: 10:46:47
Sitter på skolan och nyss haft svenska prov, som gick åt helvete. Hatar grammatik de är jobbigt och svårt. + att man skulle ha läst "ett öga rött" för att kunna de sista på provet typ. De var meningar som man skulle skriva om och berätta varför man ändrat de. Eftersom i boken står de liksom inte "riktig" svenska utan typ bakvänt. Usha kunde inte läsa boken har svårt för att sätta mig ner och konsentrera mig. Lär ju få IG. Men de är jag ju van vid. Nu har vi lunch men måste sitta och vänta i ungefär 35 min på att matsalen ska öppna. De är korvslantsgryta med pasta, de funkar väl iallafall. I eftermiddag har vi webdesign, hoppas att KG är här idag så vi slipper ha magnus han gör allt mycket jobbigare.

Efter skolan åker jag till älsk, längtar jättemycket. har inte träffat honom på en vecka nu och de är jobbigt. Vet inte riktigt vad vi ska göra, ska väl mysa som vanligt. Vi hittar nog på något. Kommer inte skriva på hela helgen för jag har inget internet där. Det funkar bara ibland men det dampar hela tiden så orkar inte sitta inne. Ha de bra i helgen:) Pusshejs//linasjodin

Nu äre looov, så skööönt. vad händer på lovet?:)

Ikväll

Datum: 2008-02-28 Tid: 22:36:32
Carro kom till mig ikväll de var trevligt, jag visade lite i ps för hon kunde ingenting. Sen sjung vi singstar de lät förjävligt om jag får säga det själv, hehe. Vi pratade o kollade på tvn och så. Slapp sitta ensam iallafall. Jag har nyss duschat och väntar på att älsk ska ringa, sen blire till att sova. godnatt//linasjodin


Blir en dagens igen

Datum: 2008-02-28 Tid: 13:29:10
Dagens humör: Trött men glad
Dagens borde: Plugga/städa
Dagens frisyr: oplattat och fult
Dagens klädsel: pyjamas
Dagens planer: Sova och ta de lugnt
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Sommaren
Dagens beroende: Sängen
Dagens tråkigaste: Mår dåligt
Dagens personer: Familjen
Dagens irritation:  Mitt rum
Dagens kommentar: vet ej ännu
Dagens låt: c-us - tro hopp och kärlek
Dagens vän: Nila :)
Dagens onyttiga: Nutella
Dagens dryck: Oboy och Juice
Dagens middag: Korv, potatis och senapssås
Dagens bästa: I dont know
Dagens sämsta: mitt huvud

Hemma idag

Datum: 2008-02-28 Tid: 11:30:13
Nyss vaknat och är hemma från skolan idag. Mår inge bra, är jättetrött plus att jag är förskyld och har ont i magen och huvudet inte alls bra. Får ligga hemma och knarka tabletter idag.

Kristoffer kommer inte till mig idag som han skulle för jag vill inte. Fast nu mår jag ju dåligt också. Men älsk dissa mig idag. Han har dans med skolan men han vill inte komma till mig efteråt som han hade lovat. Så jag blev lite besviken, saknar honom så himla mycket nu. Men jag åker förmodligen till honom imorn (fredag) istället om jag mår bättre. Menmen får se hur de blir. Ska äta nudlar nu och sedan kolla på filmen mormor spelade in till mig. (CSI ny) kanske fjantigt att spela in de? Men de var fortstättning från gången före så jag var tvungen. Men skiver mer senare idag. Pusshejs//linasjodin

Onsdag

Datum: 2008-02-27 Tid: 20:49:21

Började kvart i 10 imorse med att vi hade badminton och tennis på balders. Älskar badminton även fast jag suger på det. Kom till skolan vid halv 12 då vare lunch, asgod mat vare, kycklingschnitzel, sås och klyftpotatis. Andra lektionen hade vi Natukundskap men kunde bara vara där i typ en halv timma. Skulle till ungdomsmottagningen och Inez var snäll och följde med. Fick sitta och vänta där i en timme men tiden gick fort eftersom Inez satt och flummade hela tiden. Kom tillbaka till skolan vid kvart över 2 tror jag. Satte mig vid datorn och skulle jobba men tiden gick jättefort. Slutade på engång kändes de som.

Inez och jag gick hem till mormor fast hon är inte hemma, hon är i sthlm. Men jag skulle hämta ett band som hon har spela in till mig, så snäll som hon är. Men fick bjuda inez på en bubblechoklad bara för att hon skulle vilja följa med, hehe. Sen tog jag bussen hem och satte mig vid datorn som vanligt. Skulle egentligen ha städat tills iimorn men orkar verkligen inte. Slänger in allt i skrubben istället xD Men istället för att städa idag har jag gjort en design till Hoffe och en till Sara, kan ju gärna kolla och säga vad ni tycker :) Anders Berg ringde mig också, blev jätteförvånad har inte pratat med honom på jättelänge. Men de var trevligt iallafall. Snackade i 40 min för sen skulle jag äta..

http://sarasamardziic.blogg.se/
http://koffloffspileroff.blogg.se


LANET

Datum: 2008-02-27 Tid: 20:32:52
Orkar inte skriva så mycket om lanet. Jag och inez fick skjuts av pappa till skolan, vi plockade upp Petra på vägen också. Åkte till skolan och lämnade sakerna sen gick vi till donken, mumma. Gick till skolan igen och kollade på film men tror inte att vi kollade klart på den men den var hel sjuk den filmen, kommer inte ihåg just nu va den hette.
Vi knäppte massa kort, sprang runt, snackade och sjung singstar och massa, skitskojj.
Tack för kvällen/natten allihopa hade skit kul <3

Tiihi

Datum: 2008-02-26 Tid: 18:48:14
Måste bara lägga in den här, de är så fult.


Later

Datum: 2008-02-26 Tid: 17:47:53
Jag mår inte så jättebra idag, har sovit hela dagen. Vaknade vid 10 men somnade om igen. Vaknade sen kl 12 men somnade om och vaknade kl 5 och nu sitter jag här. Lär ju säkert somna snart igen.  Men jag skriver senare om Lanet på skolan, orkar verkligen inte nu.  SE YA!

thank you

Datum: 2008-02-25 Tid: 14:00:11
Tack johanna de blev mycket finare nu :) <3

Johänna här..

Datum: 2008-02-25 Tid: 13:56:13
Sorry Lina men jag stod inte ut med den fula designen jag gjorde åt dig förut, så nu försökte jag med en ny, bättre. :P Haha! Hoppas du tycker om den. PUSS ♥

            image41

LESS

Datum: 2008-02-24 Tid: 19:42:20

De var ett tag sen jag formaterade om datorn. Brände ner all musik och alla bilder på skiva. Men nu när jag ska lägga in allting så finns inte bilderna på skivan. Men musiken fanns kvar. Fatta hur less jag blir. ungefär 4 år gamla på mig alla bilder var typ 2000 st, ego som jag är menmen. Oså massa gamla bilder på mig och vänner. Så jag är skit less på allting nu. Om du har gamla bilder på mig/med dig så skicka de till mig, [email protected].
vill gärna ha tillbaka så många bilder som möjligt.. Skulle bli glad om ni hade några.

men kanske har lite tur på onsdag, Kristoffer har ett program på en skiva som kanske kan ta tillbaka dom bilderna. Hoppas verkligen att de funkar annars blir jag lessen i ögat :'(  Så önska mig lycka till att de går :)


Utställning

Datum: 2008-02-24 Tid: 13:59:18

Har nyss kommit hem, åkte kvart i 7 imorse med Nila på utställning, jobbigt att kliva upp så tidigt på en helg. De gick rätt så bra tycker jag. Hon var ensam i rasen så hon fick tävla mot sig själv. Tråkigt nog, men hon gick vidare iallafall. VI fick vänta i flera timmar på nästa. De gick inte så jättebra hon hade mycket energi i kroppen. När hon mötte dom andra raserna så åkte hon ut först. Inte så kul. Men fick bra kritik iallafall.

Kritiken:
- 1 år tilltalande tik, ganska bra huvud där man kunde önska aning mer utfyllt under ögonen och  nosen.
- Mörka och bra ögon
- bra öron
- tillräcklig hals
- bra rygg, något avfall
- kors bra
- tillräckligt bröstdjup
- ok vinkel fram och bak
- lätta effektiva rörelser
- trevlig bekantskap


Melodifestivalen

Datum: 2008-02-23 Tid: 21:53:28
Nyss kollat på melodifestivalen, de var inte så många bra den här gången.
BWO - var hyfsat bra
Frida - låten var skön

Tyckte dom var bäst, vilka tkr du?

Johanna har gjort en ny design åt mig, tycker den blev fin och söt:) Tacktack.
vad tycks då?:)

Sjuk

Datum: 2008-02-23 Tid: 19:57:54
somnade hos markus igår ikväll så sov över där med älsk. Somnade vid 11 men vaknade lite då och då hela natten sov inge bra. Men alex vakande ungefär kl 8 och väckte såklart mig och markus. Dom klev upp och spelade som vanligt. Men jag låg kvar i sängen och somnade om och vaknade 10. Var vaken ett tag men somnade igen.. Gjorde typ så ända tills kl 2. Är så hängig i kroppen orkar inte göra någonting. Hatar att vara förskyld eller ja, sjuk över huvudtaget. Gick hem vid 5 och åt. Sen gick jag på konsum och köpte lite godis som jag ska ha när jag kollar på melodifestivalen. Måste kolla på de ensam, de är så tråkigt. Menmen.

I'm gonna be your rockstar

Datum: 2008-02-22 Tid: 18:39:40
Älskar låten, så skööön!
Hittade inte musikvideon.. Ni behöver bara lyssna på låten:)


School

Datum: 2008-02-22 Tid: 12:21:11
Sitter på lunchrasten nu och tråkar. Alla killar sitter och spelar cs typ och vi tjejer sitter bara här.
Idag äre inte världens bästa dag, mår inte så jättebra är typ as förskyld och har as ont i huvudet. Känns som att ja kommer få feber snart också:( Men hoppas att ja inte får de för vill verkligen vara sjuk. Ska snart ha webdesign med Magnus tror jag. Får se om jag kommer hänga med, de går ju alltid så snabbt och jag fattar mer när vi har K.G men han är tydligen inte här.. Är hemma ungefär vid 4 så skriver väl mer då eller senare ikväll.
Pusshejs //linasjodin

 
Måste bara lägga in bilden på mig och johanna som hon gjort.  Så gulligt :) ♥

Fredagens

Datum: 2008-02-22 Tid: 10:05:14
Dagens tråkiga: att ja inte kan vara med Jennifer
Dagens roliga: Inget är roligt idag
Dagens längtan: Sommaren
Dagens mående: förskyld tror ja har feber
Dagens frisyr: plattar som alltid
Dagens smink: foundation och mascara
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och en blå kofta
Dagens planer: vara hemma och ta de lugnt
Dagens vill ha: pengar
Dagens inspiration: Ingen
Dagens borde: plugga
Dagens köp: ingenting än men ska köpa halstabletter
Dagens frukost: oboy och macka
Dagens kommentar: Lina fåru plats i hissen? "näe jag är för fet" xD

Torsdag

Datum: 2008-02-22 Tid: 09:47:40

skriver idag om igår för hade inte tid igår.
Vi hade Per hela dagen, ganska jobbigt men vi klarade oss igenom det iallafall. Först hade vi matte och sedan Naturkundskap ganska jobbigt kan typ ingenting. Men vi slutade kvar över 3 .

När vi kommer ut så kommer jag på att vi glömt Inez hon gick ju på toa. Gud va dum jag kände mig. Men Johanna var snäll och väntade med mig utanför tills hon kom. Vi gick ner till navet och väntade tills Johannas buss kom sen gick Inez och jag en stund på stan.
Älsk och jag bestämde att han skulle sova hos mig men då var jag tvungen att åka till Bredsand och hämta hans gympakläder. Annars kunde han inte sova hos mig. De var lättare för mig att åka och hämta eftersom jag var i stan och han var i Bergsåker hos Markus. Inez följde med mig och hämtade grejjerna.
Kom tillbaka till navet bytte buss och åkte hem och åt. Sen tog jag bussen till Markus, känner mig ganska lat. De är typ 7 hållplatser de är inte långt alls. Men när ja kom dit så satt dom vid datorn och spelade WOW som vanligt. Sedan fick dom för sig att dom skulle leka blindbock, hur fjantig får man vara? Vi var kvar där till 8, när vi kom hem fikade vi och duschade sedan la vi oss och kolla på tv :)


ibland kan de vara lite jobbigt

Datum: 2008-02-20 Tid: 20:25:55
idag började jag kvart i 10 med idrott på balders med volleyboll var typ inte med men ändå. Sedan fick Inez Petra och jag skjuts av inez pappa till skolan för att vi skulle hinna äta lunch. De var äckelfisk men åt ändå. Matilda och johanna kom ganska tidigt så dom fick pannkaka, lyllo! Sen hade vi naturkundskap med Pär, de är så jobbigt hatar verkligen NO. Vi fick några frågor som vi skulle hitta svaren till i en bok men jag orkade inte. Är sämst på att hitta svar i böcker, kan verkligen inte de.

Efter skolan mötte jag älsk på navet oså åkte vi iväg till friskis. Markus skulle också med men han kunde inte. De var asjobbigt att träna idag. Är fortfarande trött från gårdagens träning. Jag är så otränad så de finns inte! Ska börja träna tisdagar och torsdagar och kanske en dag på helgen, vi får se. Så skönt att äntligen röra på sig. jag är jättelat och börjar bli fet så de är på tiden att ja börjar träna. Sen följde jag med älsk hem och åt och hämtade alla mina saker. Eftersom jag var tvungen att åka hem, mamma saknade mig sa hon.Jag ville sova kvar hos alex, så skönt att vara där. men just nu så ligger jag hemma i sängen och skriver den här skiten. Har nyss duschat och ska snart torka håret o kolla på grey´s anatomy sedan blire till att sova så man är pigg imorgon.
Puss och godnatt //linasjodin

Onsdagens

Datum: 2008-02-20 Tid: 12:38:38
Dagens kläder: fula byxor rött linne o ful kofta, hade typ inge kläder hos älsk.
Dagens frisyr: plattat och fult.
Dagens skor
: vita reebok.
Dagens roliga: killar får väl inte vara här inne? xD "jag är en tjej"  haha.
Dagens tråkiga: gymnastiken.
Dagens vill ha: helg.
Dagens låt: ingen ännu
Dagens planer: träning.
Dagens blogg: mahuldan.blogg.se
Dagens vän(ner): Matilda, Inez och Petra, Johanna.
Dagens saknad: .
Dagens längtan: träna med älsk
Dagens bästa: sovmorgon.
Dagens sämsta: att jag måste hem och sova ist för hos älsk 

Måndag/tisdag

Datum: 2008-02-19 Tid: 13:04:04
Måndag; åkte hem idag, men de var nog inte så bra. Pappa fick typ damp på mig och allt jag gjorde var fel, så jävla iriterad. Plus att både mamma och pappa är sjuka roligt de är att vara hemma då? Så jag åkte tillbaka till älsk, vi typ pluggade och satt vid datorn.. :)

Tisdag; Varit på mässa idag med skolan, var inte så jättekul de ända som var kul var att gå runt och plocka godis, hahah lr hur petra?;) Har mediaproduktion just nu, ska göra ett intro till en film, jag och inez har inte ens börjat. Kan inte ens någonting i flash. kan typ göra en boll som står still xD haha. Sedan efter skolan blire till att träna med älskis. Ska på friskis och svettis, de är billigast. Sen ska ja hem till älsk igen och duscha o så. Sedan får ja se vad som händer :)


image28

no time

Datum: 2008-02-18 Tid: 13:31:24

Vet att jag inte skrivit på jättelänge men har varken haft tid eller internet.. Ska väl försöka skriva lite kort om dagarna som gått.

Fredag; varit på teckenspråkskurs denna vecka på Kristina skolan, eftersom min lillasyster är döv måste jag ju kunna prata med henne. Åkte taxi varje morgon kl 7 ungefär, asjobbigt. Kunde sova i taxin som tur var. Men på idag så vare sista dagen vi träffades. Vi gjorde inte mycket hade lite teckenspråk och sista lektionen kollade vi på gamla teatrar som vi gjort på teckenspråk. Fy fan vad vi garvade när vi såg det. På en så hade jag lila byxer och tröja och var skit liten och ful, haha. Men medans vi kollade så fikade vi muffins och kladdkaka som vi bakat dan innan. Vi slutade kl 12 och kramade alla och sa hejdå. Åkte taxin till Älskis skola och följde med honom hem till hans pappa. På kvällen var vi med Christian och hans tjej, vi typ "lanade" Alex fick mig och spelade Diabloo hatar honom nu har jag blivit en nörd. Men får skylla mig själv som gick med på att spela. Senare tvingade alex och christian mig o hans tjej att basta, de var inte alls bra för min piercing blev hur mycket geggs som helst dan efter, icke bra de. Men vi kollade på Stomp the yard också men jag somnade så jag såg inte klart hela. Sen skulle alex såklart spela i 2 timmar också så vi var hemma ungefär halv 3, lite död man var då. Men de hände inte så mycket mer den kvällen.

Lördag; alex o jag var med danne en stund han kom förbi. Han skulle följa med på friåkning men då kunde han inte de för han hade ingen skjuts hem sedan. Han åkte hem när vi åkte iväg. Vi mötte Markus i hallen. Jag stod bara och kollade på för jag hade inga skridskor. Just de de var ju skridskodisko. De snurrade ganska mkt .. Sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen, haha måste bara säga att alexander schöld är värsta mesen. eller ja, han låter rätt så barnslig. De var bra att Carola kom till andra chansen istället för att gå vidare på engång. Tycker att hon borde få kämpa lite grann ibland också. Men sedan duschade vi och lade oss och sov :)

Söndag; klev upp vid 8 och gjorde mig iordning skulle följa med älsk på tobbe och henkes match igen. Dom vann med 4-3 mot matfors. Första gången dom vann den här sesången, haha! Sen tog älsk och jag bussen hem till mig jag skulle hämta grejjor, vi åkte vidare till älskis. Vi typ spelade hela kvällen.


Torsdagens

Datum: 2008-02-14 Tid: 19:21:50
Dagens kläder: jeans rött linne och svart kofta.
Dagens frisyr: Plattat
Dagens skor
: vita reebok
Dagens roliga: skolan och älsk
Dagens tråkiga: ont i magen
Dagens vill ha: äppelpaj med vaniljsås
Dagens låt: ingen speciell
Dagens planer: Mysa med älsk
Dagens vän(ner): Elin katarina madde sanna och älsk
Dagens saknad: Matilda, Petra, Johanna och Inez
Dagens längtan: Måndag
Dagens bästa: bakat kladdkaka och muffins
Dagens sämsta: min mage gör ont

TSP Onsdag

Datum: 2008-02-13 Tid: 20:01:44
Idag har jag, madde, elin och katarina varit på bio med dom andra klasserna, vi såg Ciao Bella ville egentligen inte gå men gick bara för att dom tjatade. Tycker inte om filmen den har liksom ingen bra handling tycker jag. Men madde tyckte den var bra iallafall. Det dåliga var att man fick inte köpa godis eller något att äta medans man såg på filmen. Om man inte har godis eller popcorn så äre ju liksom inge kul att gå på bio, eller har ja fel? Men vi var ju i vemdalen igår och jag har så satans ont i mina vader är så otränad. Är trött i hela kroppen och har träningsvärk, har varit som ett lik idag. Sov i taxin både till skolan och hem. När jag kom hem fick jag lägga mig med filt på. Höll på att frysa sönder. Så jag har typ nyss badat skumbad för att få upp värmen de är så skönt att bara ligga och slappna av. Men nu är jag varm iallafall:)  Ikväll börjar Grey´s Anatomi de är så himla bra resten av kvällen blir att kolla på de och sedan äre premiär på Women's Murder club om de är bra ska jag fortsätta kolla på det. Också ska jag väl prata med älsk som vanligt i telefonen också. Sen blire till att sova. Och imorn kommer älsk hit på alla hjärtans dag. Han har tydligen köpt en present till mig för 210 kr säger han om han nu talar sanning men de tror jag. Jag känner mig jättedum jag har inte köpt någonting till honom. Men får väl köpa något senare eller så. Men nu ska jag fortsätta att glo på tv. Puss och hej /linasjodin

vemdalen

Datum: 2008-02-13 Tid: 19:50:33

Om ni vill veta något om vemdalen så kan ni gå in och läsa på Matilda och Petras för jag orkar inte skriva allt ;P


http://mahuldan.blogg.se/
http://petrasve.blogg.se/

image27


trötter

Datum: 2008-02-12 Tid: 20:19:10
orkar inte skriva någonting nu skriver imorn om hur de var i vemdalen
ska fixa mig nu och sova är så satans trött.
Puss och godnatt

Tack

Datum: 2008-02-11 Tid: 07:51:57
TACK, Matilda för designen. Skit snygg tack så mycket :)
Vad tycks? Kommentera :)

image26

Babes

Datum: 2008-02-10 Tid: 04:24:16

image23

My girls and me <3


Väntan

Datum: 2008-02-09 Tid: 18:50:56
Nu sitter jag Inez och petra och väntar på att Matilda ska komma från njurunda. Vi börjar bli hungriga nu. Men hon kommer snart så då ska vi göra iordning tacos :) mums. Ska gå ut och vänta på henne på busshållsplatsen nu så hon inte åker fel. skriver mer ikväll eller imorn. Pusshejs

image20

Den bästa

Datum: 2008-02-09 Tid: 10:55:50
Vaknade imorse vid 9 för älsk väckte mig, mys. Har städat lite så jävla stökigt de är här hemma. De måste ju vara städat när brudarna kommer. De lär bli den bästa kvällen någonsin! Längtar tills alla kommer. Men de är synd, johanna kommer inte förrän typ halv 12. Men vi sitter uppe och väntar på henne. Vi ska laga tacos och kolla på film. De blir mys de. Skriver mer senare ska fortsätta städa lite nu. Pusshejs så länge <3

Fredagens

Datum: 2008-02-08 Tid: 11:16:12
Dagens humör: trött och irriterad men glad på samma gång
Dagens borde: göra klar kemin
Dagens frisyr: plattat och utsläppt som alltid
Dagens klädsel: tights långt linne och svart kofta
Dagens planer: skolan sedan vara med älsk och städa
Dagens vill ha: toast
Dagens längtan: lördag!
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: måste läsa "ett öga rött" på svenskan
Dagens personer: Petra, Matilda,Johanna,Inez och älsk
Dagens irritation: Cecilia
Dagens kommentar: yeey
Dagens låt: No u hang up
Dagens vän(ner): Johanna petra matilda och inez
Dagens onyttiga: inget ännu
Dagens dryck: oboy
Dagens middag: vet ej ännu
Dagens bästa: vännerna
Dagens sämsta: ont i magen för att jag är hungrig.

Torsdag

Datum: 2008-02-07 Tid: 22:28:29
Ja vad ska man säga, idag har varit en riktig bra dag. Det började med att vi hade matte på morgonen, jättejobbigt. Sen vare lunch, de var tacos gott faktiskt:) På lunchrasten knäppte vi kort allihopa för en gångs skull. Det var jättekul garva typ hela tiden. Blev några bra kort iallafall.  Sen hade vi webdesign men hade typ ingen lärare så man fick gå hem tidigare men vi stannade kvar ändå. Jag var typ den enda som jobbade, men jag vill bli klar med min hemsida så fort som möjligt nu. Åkte hem typ kvart över 3. Kom hem och satte mig vid datorn och gjorde en bild åt sara i ps, hon ville ha en. Sedan bar de iväg ut till birsta. med mamma syrran och mormor. Köpte täckbyxor till vemdalen på tisdag, också nya pyjamasbyxor och en tshirt som passa till. Fick starka tabletter av mormor också, tänker inte säga till vad. Också fick jag och syrran varsin chokladboll från charm så jävla goda. Och mamma köpte goda tekakor. Sedan har jag kommit hem, duschat, fikat och ska snart lägga mig. Måste bara säga att jag längtar som fan tills på lördag, lär blir den bästa!

Darlings

Datum: 2008-02-07 Tid: 22:04:20
                                Petra, Jag, Inez, Matilda och Johanna ♥
image18

Tack ni gör mina dagar så mycket lättare. Älskar er flickor ♥

Onsdag

Datum: 2008-02-06 Tid: 21:53:10
Var hemma idag från idrotten skulle bli så jobbigt men måste tydligen göra så i 4 veckor nu. Vi börjar halv 9 och vi ska vara på baldershov 20 över 8. Min buss hemifrån går 20 över 7 och är inne i stan uungefär 20 i, då måste ja vänta i typ 20 min på matilda och petra. Annars om jag tar den vanliga bussen som går 7.55 då kommer ja komma typ försent till idrotten:/ Lite komplicerat menmen.. Åkte till stan så jag var där 20 i 12. Följde med Inez på donken och åt så hon skulle slippa äta ensam. Sen hade vi kemiprov, och de gick åt helvete kan ja säga. Skrev 1 fråga av jag vet inte hur många men de var två sidor iallafall, så de blir omprov på det iaf. Vi slutade efter provet ungefär kl 1 eller va den var. Men vi satt kvar till kl 3. För matilda skulle klippa sig. Sen när ja kom hem gjorde ja inte mkt slappade i soffan som  vanligt och satt vid datorn. Sen hjälpte jag mamma med maten, vi gjorde plättar as längesen ja åt det. men skiiit gottt ^^ Gått med soporna har ja också.. ganska ovanligt xD jag har nyss duschat ska snart torka håret sedan blire snacka i telefonen med älskis :D Godnatt pusspuss

       Vid din sida är jag lycklig <3

Gårdagen

Datum: 2008-02-06 Tid: 14:13:07
var en ganska bra dag. Hade mediaproduktion med magnus, de går jämt sämst när vi har honom tycker jag. Han får jämt komma bak efter lektionen och visa om för mig xD Han går fram alldeles för snabbt. Men sen hade vi Naturkundskap då skulle vi träna till provet men de gjorde typ ingen. Jag skulle skriva klart mina 5 käna kemister också men de gick inte så bra. Skrev typ bara 5 namn och klistrade in bilder.  Men aja, efter skolan åkte jag hem en snabbis och satte mig  vid datorn typ i knappt en timme. Då åkte vi till pleasure, för jag skulle jue pierca mig. Jag va skit nervös när jag kom dit, älsk var med också o han försökte få mig as nervös han stod och sa liksom, o nu kommer de göra skit ont o blablabla. Men trodde de skulle göra ondare än va de gjorde. De rann tårar ur mitt högra öga. Tog en röd pärla var inte säker på vilken färg jag ville ha. aaah men sedan gick jag och älsk ner till donken för jag skulle käka annars skulle jag inte få någon middag för alex hade redan ätit. Tog nuggets som vanligt, så satans gott, lr hur Petra o Inez ?;)  Sen gick vi till sporthallen vi skulle kolla när dragons spelade, Inez följde med också. De började 7 och slutade ungefär kl 9. Dragons vann med 99-85 kanon bra :) Vi skjussade hem Inez efteråt och när vi kom hem så duschade vi och la oss i sängen och myste, as mysigt ;)

   piercingen syns inte så mycket, men lite iaf:)

Skolan/stan

Datum: 2008-02-04 Tid: 18:15:06

Mötte johanna på navet idag kl 9. Gick till skolan och skulle fortsätta med våran hemsida.  Inez kom också men hon var inte där länge för hon hade feber. Så de var bara Johanna och jag där. Gick på lunch halv 12, ganska fullt men de var fiskpinnar. ush men de går att äta iallafall. Sedan vid halv 1 kom Petra och Matilda. Då hade vi engelska de va första gången jag hade våran nya engelska lärare nu, och gud vad störande hon var. Och jag hade sån energi så ja kunde inte konsentrera mig som vanligt. Slutade 15.25 ungefär. Gick ner på navet och mötte Dario så vi gick på stan. Köpte en Lacoste parfym för 515 kr, as dyrt men hade presentkort på 500kr. Köpte en väska för 299kr och en tröja som jag blev kär i på gina för 149kr :) Sedan har jag nyss kommit hem och ätit god mat, Potatis, korv och morotssås, mums så gott de var. Jag har jätteont i huvudet idag, känns som att de ska explodera men de är ju inte ovanligt att jag har ont någonstans varje dag;P Nu resten av kvällen ska jag duscha och titta på tv o ta de lugnt.

       


DAGENS

Datum: 2008-02-04 Tid: 12:41:00
Dagens humör: trött men glad
Dagens borde: svenskan
Dagens frisyr: plattat med utsläppt
Dagens klädsel: har en mys dag, teamsportia dress
Dagens planer: skolan och stan med Dario
Dagens vill ha: toast
Dagens längtan: tisdag, ska pierca mig
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: har engelska
Dagens personer: Petra, Matilda och Johanna
Dagens irritation: magont
Dagens kommentar: yeey
Dagens låt: Shayne Ward - No u hang up
Dagens vän(ner): Johanna petra matilda
Dagens onyttiga: klubba
Dagens dryck: Mjölk
Dagens middag: vet ej ännu
Dagens bästa: vännerna
Dagens sämsta: håret

Helgen

Datum: 2008-02-03 Tid: 20:15:16

Förlåt att ja inte skrivit men har verkligen orkat. Men ska berätta lite om helgen nu..

Fredag; Hade svenska första lektionen vi skulle skriva klart vårat repotage men jag hade typ knappt börjat, bara skrivit 10 frågor och man skulle ha 20st. Så jag orkade inte bry mig speciellt mycket om de dära så jag kollade på film istället, a cinderella story älskar den filmen, chad är så underbar i filmen tycker jag önskar att det fanns såna killar "in the real world". Sen hade vi webdesign vi skulle göra en skiss till en hemsida vi skulle göra. Men jag kunde inte konsentrera mig hade så satans ont i magen, tjejvärk + magknip :/ så jag gick hem tidigare. När jag kom hem kollade jag på step up. den filmen är så satans bra den med. Tror jag blivit nykär, Channing Tatum, fett het. Aja låg i soffan mest hela kvällen och tog de lugnt. Kunde nästan knappt stå för hade så ont i magen.

Lördag; Legat hela dagen i sängen. En slapp dag så skönt. Har kollat på a cinderella story igen, som jag sa, den är så himla bra.  Sen bakade jag chokladbollar va så sugen på de. Sen kollade jag på December Boys inte världens bästa film precis. Den var rätt så trög i början men som jag är så måste ja jämt kolla klart på filmer som jag börjat se.  Senare var mammas kompis Tina här. Hon lärde mig en ny maträtt som jag inte visste om. Stekt rivenpotatis, med bacon och lingon sylt. hur gott som helst och enkelt att göra. Kollade på tv resten av kvällen.

Söndag; ja idag har jag inte gjort mycket heller, har gått i pyjamas sen i fredags kväll, skönt de. Oså ringde älsk och frågade om han kunde komma och sova för han kunde inte åka till sin mamma. Dom ändrade att han skulle bo längre hos sin pappa, en vecka till. Då ändrade alex pappa att de va lika bra att han åkte dit idag istället för imorn så han fick tydligen inte sova här, fatta vad sur ja blev att han bara ändrade på de som var bestämt! Så han kom vid 2 ungefär sedan åkte han tillbaka till sin pappa halv 7. trååk:( Har inte träffats sen i tisdags så jag blev jätteglad att han skulle sova här. Menmen så blev de ju inte. Får träffa han på tisdag igen då ska han följa med mig när jag ska pierca mig. Men nu ska ja kolla på singing bee och sedan göra mig klar för sängen. Puss och godnatt :)

     Channing Tatum ;)


DAGENS

Datum: 2008-02-01 Tid: 09:09:15
Dagens humör: magont men glad
Dagens borde: göra kemin och svenskan
Dagens frisyr: utsläppt och plattat
Dagens klädsel: svarta mjukbyxor, svart linne och röd kofta
Dagens planer: gå till pleasure, vara med sandra
Dagens vill ha: alvedon, ipren
Dagens Saknad: Sara
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: ont i magen
Dagens personer: Petra, Johanna, Matilda och Inez
Dagens irritation: Cecilia
Dagens låt: turn around