Med sara och bilder.

Datum: 2008-05-31 Tid: 13:38:20

igår när jag kom till Sara gick vi till granlo pizzerian, vi delade på en pizza och gick sedan till hemköp och köpte chips och Tom & jerry kex. Vi var väldigt tjocka då men man måste få ha en sån dag ibland. När vi kom hem var kl ungefär 7, vi satte oss vid datorerna i en timme och kollade sedan på talang 2008 och gottade oss. Såklart när den bästa skulle sjunga, alltså Zara larsson då dampade 4an så man missade allt när hon sjöng. Men som tur är finns det alltid på youtube (<-- länkad). Jag hoppades på att hon skulle vinna och de gjorde hon också, blev jätteglad. Tänk dig att vara 10 år och vinna en halv miljon!? Behöver inte tänka på pengar när man blir äldre iallafall.. otroligt nog somnade vi i soffan vid kl 10, då kom saras mamma och sa att vi skulle lägga oss. Båda två var hur trötta som helst. Annars brukar vi inte sova förrän typ kl 1 eller 2. Vi somnade iallafall på engång..

Imorse vaknade vi halv 10, klev vi upp och fikade. Lilla Vincent var här också, han är jättesöt. Halv 11 gick vi och bokade tid i gymmet. Gick hem och bytte om och gick och tränade, vi sprang i 32 min var på löpbandet. Verkligen skönt att röra på sig, man måste ju kunna ha bikini i sommar också utan att skämmas, vilket jag alltid gör. Men just nu sitter jag här medans Sara duschar, och efter henne ska jag duscha och bli fräsh har inte tvättat håret på 3 dagar, hann inte duscha igår kväll. Jag vet att jag är äcklig men de kan bli så ibland.

Resten av dagen ska vi nog ligga på en filt ute och mysa, fast de blåser rätt så mycket idag, men ändå varmt. Tror vi ska sova över hos mig inatt och hitta på något imorn men det får ni veta då. Men nu ska jag lägga in lite bilder som jag inte lagt in på förra inläggen.

Idag när vi skulle gymma, och som ni ser finns det inte mycket att göra.
Det är inte världens snyggaste gym, men de funkar iallafall.



Lilla Vincent också, jättesöt.


Här är mina underbaraste vänner när vi satt vid ån och myste <3


Sommaren

Datum: 2008-05-30 Tid: 15:52:23

Igår hann jag inte skriva och orkade inte. Efter skolan åkte jag till Christian eller åkte vid 4. När jag kom dit kollade vi på två filmer "Dragon wars", kommer inte ihåg vad den andra heter. Höll på med lite musik och grejjer. Vid kl 10 kom älsk till oss och frågade om jag skulle följa med in då, jag gjorde de också hoppade vi in i duschen och sedan la vi oss.

Imorse var jag hur trött som helst. har nästan inte sovit något på hela natten. De var svin kallt där eftersom vi sover i typ en källare. Klev upp halv 7 och gick på toa och skulle fixa till mig, men orkade verkligen inte det. La mig bredvid älskling och sov tills kvart över 7. Åt frukost och gick till bussen 20 i 8. Kände mig inte så fräch idag, oplattat hår och inge smink. Men gick ändå bara från halv 9 till typ 10. Vi pratade bara betyg på skolan, skönt att slippa arbeta!

När vi slutat gick Jag, Matilda, Petra och Johanna till hemköp och köpte jordgubbar och kakor, mumms! Sen gick vi till ån och mötte Inez. Riktigt mysigt vare, verkligen. Vid ungedär halv 1 gick vi in på stan och kolla runt lite, Petra köpte lite saker och jag köpte en "Hawaiian Tropic Coconut" så jag kan bli lite brun i sommar.

Var hemma ungefär kvart över 2, fick pengar av mamma så jag gick på konsum och köpte en glass åt mig och syrran, en twister de är gott det. Sen nu har jag suttit på ballkongen i över en timme och solat jätteskönt väder ute, fast de kan blåsa lite kallt ibland. Har tagit på min Coconut så hoppas jag får lite färg nu iallafall i ansiktet. Är så röd i ansiktet de är därför jag använder foundation, men om jag får bort min röda färg så slipper jag använda mycket smink. Men nu ska jag gå med soporna och sedan packa, ska nämligen till Sara vid 5 ungefär, vi ska sitta ute på en filt och äta jordgubbar, love it!. Lånar nog Saras dator senare och uppdaterar, och skicka gärna sms har nämligen gratis nu så skicka på! puss


GLASÖGON

Datum: 2008-05-28 Tid: 18:58:31
Nu kommer några bilder på mig och mina glasögon.
Kanske inte världens snyggaste men tyckte jag passade bäst i dom här
än alla andra jag provade, är ganska nöjd med dom. Men ganska pinsamt att
ha dom i skolan ändå, för ingen annan använder glasögon. Men om jag inte
har dom så får ni tvinga mig, mina kära klasskamrater!
Säg gärna vad ni tycker! :)

 

Mösspåtagning

Datum: 2008-05-28 Tid: 15:44:52
Började kl 10 imorse med Idrott,brännboll nere vid hamnen. Själv var jag inte med eller en gång var jag det, hade inge ombyte med mig. Lunchen var vidrig, laxnuggets de är mest bara matilda som älskar fisk så hon blev glad. idag på median behövde vi bara jobba i en halv timme tills kl 1, då gick vi till torget och kollade på mösspåtagningen för studenterna. De är jätteskönt väder idag så när vi kollat klart gick vi till ån och satte oss där och pratade. De var mys, men jag var inte på så bra humör. Vet inte varför men tråkigt var de iallafall, kändes som att jag drog ner hela den glada stämningen ibland. Alla tog 3 bussen hem och jag har nyss varit och köpt en glass, TipTop har inte ätit den sen förra sommaren. Den var nog godare då för nu gillade jag den inte så mycket. Menmen, sitter nu och kollar på gilmore girls innan de var de sjungde himlen, älska! Jag måste verkligen försöka använda mina glasögon nu, men de är jobbigt. Får ont i ögorna efter en stund men jag måste bara vänja mig så blire bra. Nu kom syrran hem så måste sluta. hejsvejjs♥


Tränat

Datum: 2008-05-27 Tid: 22:33:30
Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare idag, skulle göra de på lunchen men det funkade inte. Min dag började med att jag klev upp halv 7 och gjorde mig iordning, åkte till skolan och hade andra delen av matte nationella. De gick väl sådär, får se om jag får godkänt. Efter provet vare lunch, as gott. Typ pasta med kycklinggryta, mumms! Började halv 1 med engelska, dom som var klar med allting behövde inte gå. Men endå rätt skönt att vara där istället för att vara hemma och göra ingenting. Jobbade bra idag, gjorde klart några engelska uppgifter.

Efter skolan åkte jag till Sara och var med henne och Louise. Vi gick direkt till gymmet och kollade om de fanns någon tid. Kan inte säga att de var världens snyggaste men, fanns ju löpband och cykel iallafall de var det bästa. Men iallafall det fanns tid typ hela kvällen men vi var tvungen att äta först sen gick vi tillbaka. Jag gjorde massa situps och sprang på löpbandet, och vi hade mycket roligt. När vi kom till sara satt vi i köket och småpratade och Lollo kollade igenom min dator. Hon ville även lära sig Photoshop så hon gjorde några bilder på mig och en design till sin blogg. Bilderna på mig kommer nedan. Satt och gjorde det mest hela tiden medans Sara duschade o grejjade.

Jag skulle egentligen promenera hem för tänkte att jag behövde det. Men åkte med Lollo så dom skjutsade hem mig. Kom hem ungefär för en halvtimme sedan och tvättade ansiktet och fixade för sängen. Älskling ringde nyss också, har inte hört av honom imorse så blev glad att han ringde. Men nu ska jag sova, pussis

Just de måste bara berätta att jag är jätteglad, får sommarjobba med min söta vän Johanna i sommar. Jobbar sista tre veckorna eller de är en vecka kvar innan skolan börjar. Men ändå, de är pengar. Roligt det ska bli


Längesen sist

Datum: 2008-05-26 Tid: 20:02:08
Länge sen sist.
Lördag; Ja som ni vet var jag på Rod Stewart men innan jag åkte dit gick jag ner till campingen och var med älskling och hans vänner i ungefär en timma. kl 7 skjutsade pappa mig till IP i stan. Inez kom ut och mötte mig och hon var jättefull. Vi gick in och satte oss, jättebra plats hade vi även fast jag inte såg jättemycket (jag är för kort). Rod var skit bra har nästan aldrig hört honom förut. Men han är jätteful, inte konstigt han är typ 60+ man brukar inte vara så snygg då. Tyvärr knäppte jag inge bilder bara en på honom. Kameran är cp så de går inte att zooma långt och vet inte hur man ändrar det. De var slut ungefär halv 11. Då kom pappa och hämtade mig med farmors gammvolvo eftersom våran står i liden. Skulle egentligen ner på campingen igen till Alex och dom andra men när jag ringde så var dom precis påväg hem till alex och skulle sova och jag fick inte komma. Men förstår det, typ 5 st var dom som skulle sova i samma rum. När jag kom hem lade jag mig med datorn i sängen, de tog ett tag innan jag kunde somna för var inte ett dugg trött.

Söndag; Idag hade jag tänkt sova ut men så blev det inte. Eftersom det var morsdag och syrran o jag skulle ge våran present till mamma innan hon åkte till utställningen. Vi hade köpt en liten blomma med en kruka som det stod mamma på och en rosa ros på (kan knäppa bild). Pappa väckte mig halv 9, lite sur jag var då. Hur trött som helst. Låg i soffan och tog de lugnt enda tills halv 3 ungefär. Då skriver älskling att jag fick komma till honom om jag ville, såklart ville jag det! Tog halv 4 bussen till honom, var framme vid 4. När jag kom dit så lá vi oss i sängen och myste lite granna. Kommer inte ihåg vad vi gjorde mer. Ungefär vid kvart i 9 ringer Inez och undrar om hon och Oskar kunde komma. Dom tog moppen ner på engång. Inez ville spela Mariocart och hon ägde mig. Alex mötte Oskar och tror att alex vann!? är inte säker. Men shit the same. Vid 10 åkte dom hem och vi lade oss och sov.

Idag; Varit en skön dag idag, klev upp kl 7 och gjorde mig iordning. Kvart över 8 kom Inez och hämtade mig med moppen. Kan säga att de var läskigt att åka med henne, hon typ ligger ner i kurverna med moppen. Kändes som att man skulle trilla av. När vi kom till skolan hade vi nationella prov i matte (vilket jag hade glömt). Men de gick mycket bättre än va de gjort på alla andra prov. Men de hade kunnat gått bättre om jag hade miniräknare. Var klar halv 10 och orkade inte vänta tills halv 1 då ist engelskan började. Åkte moppe med Inez till bredsand igen och myste med älskling. Vi tog ett skönt bad och spelade sedan Mariocart. Halv 3 tog han och jag bussen till bergsåker. Han skulle nämligen åka till kovland idag.

Sen jag kom hem har jag lagat mat med pappa. Gröt, vi orkade inte göra något annat. Har rullat 2 min på blåa rullsaken också, och gjort lite övningar. Känner mig nöjd över mig själv idag. Men nu ska jag ta och gå ut med Nila sen ska jag ta en dusch tänkte jag. puss




Moppe kväll

Datum: 2008-05-24 Tid: 11:31:47
De finns väl inte mycket att berätta sen igår, vi var på skolan och spelade lite fotboll osv. Sen för de mesta åkte vi moppe hela tiden. Genom stan åkte även en sväng till birsta. Kallt som satan var de. Åkte med Jocke ett tag, han är ju galen när han kör. Det kom ett as stort gupp o han bara gasade. Jag hoppade upp as högt landade på sidan så jag höll på att ramla av. Blev skit rädd. Vid 11 åkte vi till granlo gården och lodade lite granna där, vid 12 var älskling jättetrött och han bestämde sig för att han ville sova hos mig. Så vi åkte hem till mig och sov. Tog en lång stund innan vi fick upp värmen riktigt. Somnade väl typ kl 1.. Just de, dom som var med: Alex, morgan, Elin, Nattha, Jocke, Dennis, Gustav och Rickard. De var en bra kväll iallafall.

Vaknade imorse vid 8 av att älskling höll om mig och han sa att han älskade mig, gulligt av honom. Kan ju säga att man var ganska seg och trött. Blivit förskyld nu också eftersom hade inge glasögon på hjälpen igår eller nått. Fick all blåst i ansiktet. Och jag som ska på Rod Stewart ikväll med Inez, vi fick biljetter av skolan eftersom vi var där på öppethus. Men iallafall imorse när vi vaknade låg vi och myste lite grann, vid kvart i 10 var han tvungen att dra. Han och alla andra skulle in till stan och möte Alex mamma och hämta saker tills ikväll..

När han for iväg satte jag mig här vid datorn. Sen tog jag ett varmt och skönt bad och sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet. Idag ska jag bara vara hemma och vila tills ikväll när jag ska iväg. Vill inte bli sjuk nu, är alldeles slut i huvudet och täppt i näsan, tack vare igår. Men ska inte klaga! Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och sen ta och vila lite granna. pusshejs

en ledsen dag idag

Datum: 2008-05-23 Tid: 12:17:13
Idag började dagen med att jag hade svenska i skolan. Hade redovisning men hade inte gjort arbetet eftersom Cecilia hjälpte mig med andra saker förra lektionen. Gjorde typ ingenting. Fick sms av alex o han var typ skit sur. Blev ledsen på skolan, vilket inte kändes så bra. Men tack alla ni som försöker få mig att må bättre och att ni verkligen hjälper mig när jag mår dåligt, de betyder så otroligt mycke.

Nu är jag hemma och har nyss ätit lunch, blev de som jag åt till middag igår, gott! Vid halv 2 ska jag gå till Bergsåkersskola och möta alex och hans kompisar. Men vet inte hur de kommer bli eftersom han verkar så sur på mig. Men jag får ha humöret på topp så blire nog bra. Ska åka moppe med dom hela dan/kvällen. Vet inte riktigt när jag kommer hem, beror på hur länge dom kommer köra. Är ju med så länge som möjligt. Men nu ska jag titta på tv, ha en bra dag. hejs!

Sanningens ögonblick

Datum: 2008-05-22 Tid: 20:09:53
Idag har jag hjälpt mamma att laga mat. Syrran bestämde att vi skulle äta, potatis, korv med senapssås. Jag skalade potatisen och stekte korven. Hehe självklart gör man de lättaste om man inte tycker om att stå i köket. Sen vet jag inte alls vad jag gjort. satt mest vid datorn. När mamma for på hundkurs med Nila satte sig jag och syrran i vardagsrummet och målade med målarfärgen som hon fick av mig när hon fyllde år. Haha, snacka om att man målar fult. Men slänger dom ju ändå efteråt. Målar mest bara för syrrans skull. Har nyss varit på konsum och handlat, pappa, emma och jag köpte även en glass var, goott! Nu ska jag kolla på "sanningens ögonblick". Sen blire medium och hoppas på att älskling ringer mig. Han kunde inte igår för han kom in så sent.  Nä nu har jag redan missat 10 min så de är lika bra jag avslutar här. hejs!



Ögonbrynen

Datum: 2008-05-22 Tid: 14:17:02
Nu har jag knäppt bild, ser man någon skilland eller sere likadant ut? ;)
Jag blev jättenöjd, vad tycker ni?:)


Jordgubbar med grädde

Datum: 2008-05-22 Tid: 13:00:09
Imorse vaknade jag kl 7 av att älskling ringde mig. Var hur trött som helst, vaknade en halv timme försent. Men de gjorde inte så mycket. Mådde inte alls bra då. Jätteont i magen och hade svårt att andas, så jag blev hemma från skolan idag. Har legat och kollat på första sesången av greys anatomy. Såg 4 avsnitt sen har jag fikat och gick upp till Tina. Mamma var där och klippte sig och hon hade även noppat ögon brynen. Tina noppade mina med, dom blev skit bra. Ni får se en bild senare så får ni skriva vad ni tycker. Hos Tina fick vi jordgubbar med socker och grädde, mumms! Har nyss kommit hem och hade hoppats på att jag kunde vara med älskling, men de gick tyvärr inte. Kan inte vara med han förrän nästa vecka. Lite tråkigt, saknar han redan mycket. Men de är bra att vara ifrån varandra ibland. Nä nu tror jag att ja ska ta och platta håret och fixa mig. Kanske knäppa en bild så ni får se? Ha en bra dag, ciaaao 


Kärlek

Datum: 2008-05-21 Tid: 22:52:48
Om du verkligen älskar mig skulle du kunna göra vad som helst för min skull, men tydligen kan du inte de. Det känns även som att allt annat kommer före mej och de känns inte alls bra. Om du verkligen älskar mig borde du kunna ha mer tid och om man har ett förhållande ska man kunna vara med varandras vänner och göra vad som helst tillsammans.. Jag skulle kunna offra mitt liv för dig, älskar dig otroligt mycke du är verkligen allt för mig. 

Glasögon

Datum: 2008-05-21 Tid: 11:42:29

Vaknade kl 8  imorse och gjorde mej iordning. Åkte med mamma in till stan, båda måste ha glasögon men de tog lång tid innan vi hittade några som vi tyckte om. Mina är helsvarta, de kanske kommer en bild på dom senare. När vi nästan var klar kom Inez dit och gjorde oss sällskap. Vi fick pengar av mamma så vi kunde äta på stan, alltså blev de donken men vi tog med oss och åt i klassrummet. Vi känner och ganska tjock, har nyss ätit och sitter nu och nördar vid datorerna. Egentligen skulle vi ha matteprov på morgonen men typ alla missa de. Skönt då slipper jag göra de ensam nästa gång.

Idag efter skolan ska jag möta Alex mamma och gå till apoteket. Hon har jättebra ansiktsgrejer hemma, så hon ska hjälpa mig att hitta rätt saker att tvätta ansiktet med. Dom är ju inte så dyr heller. Ikväll vet jag inte alls vad som händer, de får vi se då, de är iallafall grey´s som jag MÅSTE se! hejsvejs!


Firande

Datum: 2008-05-20 Tid: 22:50:59
Sen jag skrev sist så har jag hjälpt mamma att städa litegrann, gått med sopor hjälpt till med tårtorna mm. Vid halv 4 kom älskling hit för att fira emma. Men vi hann inte göra mycket, hann inte ens fika innan han åkte hem vid 5. Synd att han var tvungen att åka hem så tidigt, men skolan kommer ju faktiskt före allt annat. Ungefär kl halv 7 kom Inez hit, vi satt vid tvn tills de kom massa folk. Farmor, Thomas & Elin, Moster Marianne och morfar kom. När dom kom pratade vi och satte oss ner till att fika. Älskar mammas banantårtor och såklart hade vi massa kakor också, mumms! När vi fikat satt Inez och jag mest vid datorn, fanns inte så mycket annat att göra. Det har iallafall varit en bra kväll, men hade varit bättre ifall älskling kunde vart med, men vi klarade oss ändå.

Vid halv 9 åkte alla hem och jag hoppade i duschen. Sen har jag fixat ewelinas (<-- länkad) bloggdesign. Det var hon själv som bestämde hur den skulle vara, den blev väl rätt okey. Men just nu ligger jag i sängen och är till för att sova, ska bara vänta på att mamma är klar vid min stationära dator så jag får vara ensam när jag somnar. Vet inte alls hur schemat är imorgon, vi ska ha nationellaprov i matte men ingen vet vilken lektion de är. Men jag är där tills kl 10 vid gympan. Märker väl om vi ska vara där eller inte. På morgonen tar jag 09.07 bussen med mamma till stan för vi ska båda två kolla synen (som jag redan skrev i förra inlägget). Menmen, nu ska jag sova. puss och godnatt

GRATTIS SYRRAN

Datum: 2008-05-20 Tid: 13:54:31
Förlåt kära läsare, har inte haft tid att skriva. Finns inte så mycket att berätta heller, igår hände inte mycket, de var skolan sen gick jag på stan med Dario och skulle kolla på jacka åt syrran eftersom hon fyller år idag (tisdag). Efter ett långt sökande genom alla affärer när vi var på väg att ge upp, hittade vi en jacka på HM en svart., vi köpte även målarfärger och penslar på lekplaneten. vid 5 åkte jag hem och åt, tog sedan bussen igen kl 18.23 till Big boy. Älskling skulle äta så jag gav han sällskap sen for vi hem till honom och pluggade.

Idag vare skolan som gällde igen då, skulle ha matte första lektionen men Per var inte där så vi skulle jobba utan lärare. Tror ni att någon räknade!?  Haha nä de var inte en enda som gjorde de tror jag. Efter nån timme stack alla hem som vanligt. 11 gick vi på lunch och de var äcklig mat men som tur var fick man baguetter. Men jag har problem med magen igen så jag kan inte äta så mycket. Mår inte alls bra idag så jag skulle åka hem men mötte mamma på stan och bytte jackan som jag köpte till Emma. Den var för liten och de fanns inte i svart i hennes storlek så vi fick byta till en grön.
Sen bokade vi tid på Ögat så jag ska gå och kolla synen imorgon bitti halv 10. Suck, jag vill inte ha glasögon jag passar inte i de. Men hoppas jag hittar några snygga för jag vet att jag kommer få ha glasögon. Men iallafall, efter de följde jag med mamma och Anna till birsta. Emma önskar sig en skrivbordsstol så ville vara med och handla. Vi hittade massa andra saker med. Ångrar nästan att jag följde med för nu är jag helt slut i kroppen och de kommer massa folk ikväll så måste vara pigg.

ETT STORT GRATTIS TILL DIG SYSTER
SOM FYLLER 13 HELA ÅR!

Kommer inte på ?

Datum: 2008-05-18 Tid: 09:58:58
godmorgon alla! vaknade halv 10 och har nyss tagit ett skönt bad. Och jag har inte ätit någonting än, jag ska vara tjock. Ska följa med älskling hem till bredsand idag. Innan de ska jag gå på frasses och käka. Blev så sugen på de igår men då vare ju stängt, suck. Ja som sagt jag ska ju till älskling idag, han lär ju mest bara spela WoW men jag har ju min dator jag med satt de spelar ingen roll. Uppdaterar mer senare kanske, ska torka håret nu och fixa mig. Pusshejs//linasjodin

Fotboll

Datum: 2008-05-17 Tid: 23:09:25

Marcus och jag ligger i sängen, han typ sover. Alex och Ante spelar WoW som vanligt. Ikväll har vi varit nere på Ip och spelat fotboll, eller jag var inte med jag kollade bara på. Jag är ju så lat och fet så jag kan inte spring haha. Fick stå och frysa i typ 2 timmar, kallt som faen vare ute. Så nu är de skönt att ligga under täcket och vara varm. kl är nu 23.08 och jag har fortfarande inte ätit något. Kan säga att min mage skriker som en tok efter mat. Menmen, orkar inte skriva nå mer nu. pusshejs//linasjodin


Hungrig som ett as

Datum: 2008-05-17 Tid: 19:14:39
Just nu sitter jag hos Marcus med älskling, men marcus gör läxa nere och Ante o älsk nördar WoW. Vi var nyss till konsum och hem till mig och hämtade pengar för jag skulle äta på frasses. Men när vi kom dit så hade de tydligen redan stängt och jag har inte ätit sen imorse. Jag vill åka till big boy men de är ingen som vill följa med mig dit så jag får svälta. Suck min mage gör jätteont. Är skit sur så jävla fucking hungrig och ingen kan vara snäll och göra mig sällskap.. SUCK!!

Sara Samardzic

Datum: 2008-05-17 Tid: 13:56:18
Ja som ni vet var jag på stan med Sara igår, vi hittade ingenting. Men men. vi åkte hem till henne och hämtade saker för hon skulle sova hos mig. När vi kom hem till mig satte vi oss vid datorn och nördade rebubbled, haha gud vad de är roligt men ändå drygt. Man skrattar typ hela tiden iallafall när man är två. Sen senare på kvällen kollade vi på "säg att du älskar mig" den filmen är bra men den är så hemsk. Efter den somnade vi.

Imorse vaknade vi 10.50, då blev jag glad för brukar inte sova så länge. Vi klev upp och satte oss vid datorn som vanligt, nördade spelet igen och fikade frukost. Vi har nyss gjort oss iordning. Sara ska nämligen snart åka hem, och jag har pratat med älskling så jag är jätteglad. Ska äntligen få träffa han idag, vi ska vara hos marcus och dom ska spela WoW men de skiter jag i. Får iallafall vara i hans närhet och det betyder mycket för mig. Skulle egentligen gå dit snart men då skulle dom åka iväg och spela minigolf, haha lycka till älsk. När han ringer så ska jag börja gå dit men de lär ju ta någon timma. Är ensam hemma också så lär ha lite tråkigt. Skicka gärna sms ellet något. Nu ska jag gå till sara och kanske spela lite? Haha. pusshejs//linasjodin


Svenskan

Datum: 2008-05-16 Tid: 11:06:59

Just nu sitter jag på svenskan på skolan, har varit duktig. Gjort mina restuppgifter i svenskan, eller jag har en sak kvar. Att intervjua min mamma och när jag gjort de får jag godkänt i svenska, jippie. Sen måste jag fixa engelskan, matten och naturen också. Känner mig som värsta IG-barnet. Men de ska nog ordna sig, ska verkligen göra allt för att få godkänt så jag får fortsätta gå här nästa år. Tänker inte gå om, då hoppar jag hellre av skolan. Halv 1 idag har jag engelska nationella och som tur är så ska paggen också ha de så jag slipper vara ensam. Får hoppas att de går bra. Men efter skolan ska jag på stan med min underbara vän Sara. Tror hon skulle kolla på avslutningskläder, får hoppas vi hittar något till det. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, uppdaterar väl mer senare när jag har tid. pusshejs//linasjodin


Trevlig kväll

Datum: 2008-05-15 Tid: 21:50:42

Idag efter skolan stannade Jag, Inez, Johanna och Petra kvar en stund. Vid 4 gick vi till donken och åt de var hur kul som helst. Garvade så tårarna kom, ovanligt!? haha, ska vi ta en springbricka? De satt även en proppkille där som satt och glodde hela tiden och han fick gratis morötter då blev han skit glad och det såg så roligt ut. Vid typ 5 gick vi till bankomaten och sen till bion. Fick vänta en kvart innan dom öppnade, de var bara vi 4 och 3 st till i salen, ganska roligt. Men jag tyckte att vi kunde fått varit ensam. Filmen var skit bra, verkligen värd pengarna. Skulle kunna se den igen, jag rekomenderar den verkligen! Filmen var slut vid 20.00, Johanna åkte bil, Inez tog moppen Jag och Petra åkte buss. Men hon sprang till bussen och jag ville inte springa så jag missade min som vanligt, haha. Men jag klarade mig ändå, Sara var snäll och pratade med mig i mobilen. Tack för en minnesvärd kväll tjejer <3

Kom hem för 40 min sen typ, och sitter och kollar på Medium. Missar när jag sitter här och skriver men de är inte så viktigt iallafall. Kl 10 ska jag duscha, sen hoppas på att älsk ringer och sen sova. Är jättetrött. Imorgon har jag redovisning första lektionen. Och egentligen slutar jag halv 12 men jag måste ha engelska nationella efter lunchen som inte jag har gjort det. Undra hur de kommer gå. Men nu ska jag fortsätta att kolla så jag inte missar allt. pusshejs//linasjodin

Älskar er tjejer och matilda som inte kunde vara med <3


   
   


I'm happy today

Datum: 2008-05-14 Tid: 22:39:44

Nu är jag värsta glad, den här dagen har varit hur bra som helst. Efter skolan gick johanna o jag till Ica och köpte lite godis. Sen tog vi bussen till henne. Satte oss vid tvn och kolla på massa sen vare god mat. Pasta med kyckling, jättegott vare. Sen gick vi upp på rummet, nördade vid datorerna och framför tvn. Vi kollade även på massa av Johannas gamla bilder. Hon var så söt när hon var mindre. Hehe och vi hittade massa proppbilder på Inez, Hon flummar sig ju alltid, vilket är kul. Vid 9 fick jag skjuts hem av hennes mamma för hon jobbar natten plus att hon jobbar i bergsåker så de är kanon. När jag kom hem satte jag mig direkt vid tvn och kollade på greys. Såg inte riktigt allt så ska kolla på reprisen på söndag. Johanna och jag gjorde inte mycket idag, men de spelar ändå ingen roll de var mysigt att umgås ändå. Nä nu ska jag vänta på att alex ringer och sedan sova. Pusshejs//linasjodin

Jag är också glad över att älskling har velat pratat med mig idag. Han ville ju inte höra av mig på ett tag. Men nu har han sagt att han ska ringa mig ikväll också, och jag är så glad för det.


Onsdag

Datum: 2008-05-14 Tid: 11:50:46
Nyss haft idrott, fotboll inne eller promenad. Hatar fotboll och de regnade ute så jag var inte med. Och som vanligt vare fisk på lunchen, äckligt. Menmen, idag är jag glad för jag ska följa med Johanna hem efter skolan. Vet inte alls vad vi hittar på, men vi ska äta god middag iallafall, hehe. Men uppdaterar mer senare om det. Snart ska vi ha media och göra affishen, som jag inte ens har börjat med. Vet inte vad jag ska ta för film. Måste verkligen komma på de nu, hjälp mig!? pusshejs//linasjodin

Älskling, jag saknar dig. Klarar inte av att vänta några dagar för att få prata med dig. Älskar dig otroligt mycket, tänker på dig dag in och dag ut ♥

blablublä

Datum: 2008-05-14 Tid: 06:54:45
men guuud vad less jag blir på mig själv, kl är nu 06.53 och jag har sminkat mig o plattat håret så jag är nästan klar. Då kom jag på att jag har sovmorgon idag. Börjar kl 10. Kunde ha sovit till 8, f*n vad less jag blir. Jag som behöver sova!

orka

Datum: 2008-05-13 Tid: 18:56:54
tänkte skriva blogg men orkar inte nu är så jävla ledsen och sur. HEJDÅ!

Jobbig dag

Datum: 2008-05-13 Tid: 12:13:04
Idag har jag Petra och Johanna varit duktig på matten, har räknat flera uppgifter vilket är ovanligt. Men de var ganska enkelt faktiskt tycker jag. Har nyss haft lunch, pasta med korv fy fan va vidrig korven är på skolan. Åt typ tre mackor och lite mat. Jag och Johanna sitter vid våra datorer och dom andra sitter vid Petras och kollar på massa filmklipp, vi gjorde också de men de blev lite långtråkigt. Men idag har jag ont i magen så jag dör, men jag ska vara glad för de. Har slarvat jättemycket med p-pillerna så ska vara glad att jag inte är gravid, eller hur? Halv 1 börjar vi igen och har engelska, hatar tisdagar dom är så dryga och jobbiga. Idag när jag kommer hem ska jag fortsätta städa om jag orkar, men de lär ju inte bli så. Får se hur de bilr, uppdaterar mer senare. pusshejs//linasjodin


Städat

Datum: 2008-05-12 Tid: 19:07:22
Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, de såg förjävligt ut. De är inte riktigt rent än, ska städa skrivbordet och byrån och damma imorgon tror jag. Har nyss startat en tvättmaskin också, behövde tvätta lite. Jag har brist på sommarkläder, vill ha pengar så jag kan shoppa hur mycket som helst! Men iallafall, gick hem tidigare idag från skolan, mådde inte så bra. När jag kom hem frös jag som f*n. Låg under duntäcket i mer än en timme innan jag blev riktigt varm. Vill verkligen inte bli sjuk, syrran ligger i feber och hostar så hon spyr. Tycker synd om henne. Sen kollade jag på repris på one tree hill (som jag redan sett) efter de vare seven heaven, älskar den serien även om jag sätt nästan alla avsnitt. Men nu ska jag kolla på tv och slappa lite, har grymt ont i magen. pusshejs//linasjodin

Johanna Berglund

Datum: 2008-05-12 Tid: 16:53:36

Vännen du gör mig lycklig, jag älskar dig! ♥

Helgen och dagens

Datum: 2008-05-12 Tid: 13:13:53
Ja nu kommer de ju ett lång inlägg som säkert ingen orkar läsa!?

Lördag;
Ja de blev ju inte som planerat som vanligt, jag och alex åkte till bredsand och precis när vi kom innanför dörren tar han upp datorn och sätter sig o spelar WoW, HATA! Jag satt och kolla på tv tills Christian kom, typ vid halv 6. Sen gjorde jag och älsk mat, korv och makaroner, ovanligt va? När vi ätit ställde vi upp datorerna i köket satt där typ hela kvällen, men älskling satt bara och spelade sitt WoW så Christian och jag kollade lite på filmklipp mest hela kvällen. Vid 12 blev älskling o jag skit trött så vi gick och la oss. Christian sov i soffan men han somnade inte förrän halv 6 typ. Sen vare så ljust på morgonen så vi vaknade kl 8, lite trött man var dårå. Och de gick inte att somna om, solen lyste ju typ rakt in i hans fönster.

Söndag; Hände inte mycket idag heller, glodde på tv för de mesta. Spelade CS och Age med älsk, age gick skit men CS äger jag han på, haha! Sen skulle VI plocka ihop så de var städat och att de såg ut som innan vi kom. Men som vanligt vare bara jag som gjorde något. Jag diskade all disk, dammsög hallen, vardagsrummet, köket och toan. Han gjorde fan inte ett skit, inte ett dugg ovanligt. Menmen, sen blev man sittandes framför tvn och vid halv 9 kom pappa och hämtade oss. Älskling ville inte sova hos mig bara för att då skulle han få ha med sig datorn på skolan. Så han tog 10 i 10 bussen hem till kovland, skit sent jue. Medans vi väntade på bussen hemma hos mig så satt han bara vid datorn, osocial som fan. Sen när han åkt hem gick jag och la mig men somnade sent för de är svårt att sova ensam när man inte är van det.

Idag; Trött och ont i huvudet som vanligt, orkade nästan inte kliva upp. Och syrran har tydligen feber idag och är hemma, hoppas bara inte att jag blir sjuk, har klarat mig så bra nu. Men när jag kom till skolan hade vi webdesign, jag fortsatte på min hemsida. Kan lägga in en bild här nedan så får ni se hur den ser ut. Kanske inte så vacker men. Jag fixade fotogalleriet idag fast det ska in massa fler bilder. Men jag tror att jag hinner klart med arbetet iallafall, de är ju flera veckor kvar och jag brukar aldrig vara klar i tid så hoppas jag blir det nu. Vi slutade kvart över 11, jag och Johanna gick till hemköp för Johanna skulle köpa sköljmedel. Sen tog jag bussen hem och ligger nu i sängen och gör ingenting. Har så ont i käken,magen och huvudet så jag tror jag dör. Vet inte alls varför jag har ont i käken heller,kan man inte kolla de på något sätt? Nä nu ska jag ta och kolla på tv och vänta på att seven heaven börjar, nog för att de är typ 2 timmar innan de börjar men ändå, haha. pusshejs//linasjodin


Skönt väder

Datum: 2008-05-10 Tid: 13:49:10

Vaknade imorse vid 10, klev upp och åt frukost. Sen gick vi ut och la oss på en filt och spelade UNO och solade. Idag äre jättefint väder så man vill mest bara vara ute. Men ungefär vid halv 1 kom louise och gav oss sällskap. Nu har vi typ nyss kommit in och jag ska snart åka hem. Älskling kommer till mig vid 3, då ska vi få skjuts av Anna till bredsand. För jag ska ha med mig min stationära dator. Christian kanske också kommer och kanske Stefan. Men kan uppdatera mer senare ikväll kanske. Vi ska väl mest spela spel och kolla på film o så. Men nu ska jag vara lite social med Louise och Sara innan jag åker, pusshejs//linasjodin


Älskling

Datum: 2008-05-09 Tid: 22:19:56
Just de, har glömt och sagt att de är 1 år och 8 månader för mig och älskling idag. Inte för att de är så speciellt men ändå. De är hur länge som helst, men månaderna har gått så snabbt så de känns inte som att vi varit tillsammans så himla länge.
Älskar dig, vad som än händer ♥


Älskade vän

Datum: 2008-05-09 Tid: 22:04:22

Alltid lika kul när jag är med min älskade vän Sara. Kom till henne vid kvart över 5, då satte vi oss och käkade pasta med köttfärssås. Och efter vi ätit satt vi oss vid datorerna som vanligt, jag sitter på internet och Sara nördar i photoshop, hon verkligen älskar det. Typ vid 7 gick vi ut och spelade lite tennis, de var första gången för mig och de gick rätt dåligt, haha. Vi knäppte lite kort också som vanligt. Ungefär kl 8 satte vi oss på en filt utanför och spelade lite uno och hade de skojj.

Just nu sitter vi inne och nördar igen (likadant som förut). Dario har även provat lite i ps, de gick faktiskt bra. Men han hann inte göra klart sin bild eftersom Sara tvingade bort honom från datorn,hehe. Klockan är redan 10.00 och jag är skit trött. Tiden har gått jättesnabbt ikväll, men de blir så när man har kul, inte sant? Resten av kvällen vet jag inte vad vi ska göra, vi ska iallafall titta på numbers om 25 min, och om vi orkar ska vi kolla på CSI miami kl 23.25. Fast då sover jag säkert redan. Näe nu ska jag titta vad Sara håller på med vid min data och vara lite social med henne. Pusshejs//linasjodin

    
   
   


Seven heaven

Datum: 2008-05-09 Tid: 15:44:23
Har nyss kollat på seven heaven, älskar den serien! Men innan jag såg på det sov jag i hela 3 timmar. Är slut i hela kroppen. Är fortfarande jättetrött.  Har pratat med Sara nu också, ska åka till henne lite senare. Första ska jag kanske käka på frasses med familjen och sen ska vi på loppisen. Och åker till sara direkt efteråt. Kommer vara helt slut ikväll, så sara du får inte klaga om jag somnar tidigt, hehe. Kanske lånar datorn hos henne och uppdaterar lite om jag får. Vi lär ju leka lite i ps och titta på film o så. Men nu ska jag packa så jag är klar. pusshejs//linasjodin

 
                                                                                älskar hennes hår

Blogghumör

Datum: 2008-05-09 Tid: 11:53:38
Nu har jag kommit hem mätt och belåten. Fast maten var inte så god, korv stråganoff med pasta, korven smakade urk. De var bara jag och Inez som gick och åt, alla andra åkte hem. När jag kom ner till navet och skulle kliva på bussen så fick jag stå upp, de va typ första gången jag fick göra de. Annars brukar jag alltid få sitta, hehe. Idag känner jag mig på blogghumör som ni kanske märker?

Tycker ni jag ska fortsätta skriva såna här korta lite då och då, eller ska jag skriva långa som jag gjorde förut? SVARA!

Hungrig

Datum: 2008-05-09 Tid: 10:18:31
Kl är nu 10.15 och jag är redan hungrig som ett as. Och vi slutar inte förrän om en timme ungefär. Jag äter nog lunch på skolan innan jag åker hem för klarar inte av att vänta så länge till. Min mage gör ont av hunger. Just nu sitter vi och tittar på film på svenskan,vi skulle egentligen se Gladiator men den funkade inte. Så nu kollar vi på Troja med engelsktext för de fanns inte svenska. Och jag är sämst på engelska, fattar väl ganska mycket men inte alla svåra ord, hehe. Men ska fortsätta att kolla på filmen nu. pusshejs//linasjodin

Skön dag

Datum: 2008-05-09 Tid: 08:31:23
Nyss kommit till skolan och de är knäpptyst i klassrummet. Idag är jag skit trött som alltid, orkade inte kliva upp imorse men var tvungen. Vi slutar ju ändå kl 11.30 typ. Efter de ska jag hem och sova. Sen i eftermiddag vet jag inte alls vad jag ska göra. Har inget att göra, skulle kanske vara med Sara men de beror på om hon inte skulle vara med Frida. Men hoppas hon hör av sig senare bara. Inte roligt att sitta hemma en fredagskväll och göra ingenting. Idag har jag jätteont i min käke, vet inte varför. Kunde nästan knappt äta frukost imorse, gjorde as ont. Näe nu är jag skit trött och orkar inte skriva nå mer. pusshejs//linasjodin

Läggdags

Datum: 2008-05-08 Tid: 22:10:29
Tog ett varmt bad förut, skönt! Behöver ta ett bad ibland så jag kan slappna av riktigt. Just nu sitter jag och tittar på so you think you can dance på vilka som åker ut. Ska snart gå och lägga mig och vänta på att Navy CIS börjar, älskar det programmet. Hoppas att älskling hinner ringa också. Han skulle tydligen se på hockey. Men ska flytta in datorn till rummet och fixa. godnatt, pusshejs//linasjodin

Jätteglad

Datum: 2008-05-08 Tid: 17:44:52
Nu är jag jätteglad, har fått igång min Ipod. Men tänker inte säga va det var, för de är pinsamt. Jag är sämst jag vet, haha. Just nu sitter jag och provlyssnar på den och tittar lite på tv. Ikväll eller snart ska jag vara barnvakt till lillasyster. Pappa är i liden och mamma ska på spårning med Nila. Blir ensam hemma med henne i ungefär 2 eller 3 timmar. Men mamma är snäll så hon har köpt marabou choklad till oss, mums. Vi lär ju bara sitta framför tvn och jag här. Kanske ska spela lite spel så hon tycker de är kul att vara hemma med mig, eller vad tycker ni? Nä, nu ska jag ta och skratta lite och kolla på AFV, älska! pusshejs//linasjodin

Lägger in en liten ful bild som jag gjorde idag.

Dålig dag

Datum: 2008-05-08 Tid: 08:57:08
idag har jag vaknat på fel sida, vaknade och var skit sur. Typ skrek åt mamma o alex så fort dom sa nånting.Vet inte varför de är en sån här dag idag. Men nu sitter jag iallafall på skolan och har media, har inte ens hunnit börja på min affish. Vet inte vad jag ska ta för film, något förslag? Jag tror jag får något fel, allt går jämt skit för mig, Ipoden som jag köpte, jag får inte igång den. Jag måste ha gjort något fel som alltid, jag får damp! Näe men nu måste jag försöka tänka ut nån film som jag kan göra affish till. pusshejs//linasjodin

Ipod

Datum: 2008-05-07 Tid: 18:56:17

Kom hem för ungefär 50 minuter sedan. Var ju med Sara i birsta, jag köpte en liten Ipod för 419 kr. VIlle ha en rosa men de fanns bara i silver tråkigt nog. Men sen gick vi bara runt och kollade lite, sara provade lite kläder till skolavslutningen. Sen ringde pappa och frågade om vi ville ha skjuts hem för han var i birsta. Han sa att vi skulle gå till cupolen när vi var klar, aa då gick vi dit också ringer jag han. Då hade han åkt iväg till ett annat ställe så vi var tvugna att gå dit, inte för att de var långt men jag har skavsår på fötterna. Vi skjutsade hem sara och nu har jag varit hemma ett tag. Ligger i sängen och väntar på att älskling ska ringa. Just de, när jag kom hem kom jag på att jag inte har någon musik på mina datorer, så ni får gärna skicka musik på msn så jag kan använda min nya Ipod. Men nu ska jag lägga in lite musik jag fått. Pusshejs//linasjodin


Birsta

Datum: 2008-05-07 Tid: 15:59:56
Slutade skolan ganska tidigt idag, halv 3. Men väntade på Inez och Johanna så gick till navet vid 10 i. Precis när jag kom till navet åkte min buss iväg så jag fick sitta och vänta ensam i 15 minuter. Ringde Sara och frågade om hon hade lust att följa med till birsta. Jag åkte hem till henne och sitter nu  här, har nyss ätit några starka korvar och nått annat konstigt. Sara håller på att fixar sig och vi ska snart åka iväg med 15.20 bussen. Menmen. skriver sen. Pusshejs//linasjdin 

Idrott

Datum: 2008-05-07 Tid: 12:34:12
Nu har jag äntligen flyttat min blogg till publishme.se mycket bättre tycker jag. Fast jag har ju fortfarande kvar min adress.

Sitter nu på skolan och har nyss haft idrott, hoppade höjd hopp och kastade kula o nå mer. Men jag var inte med, har ont i fotleden vet inte alls vad jag gjort. Tror jag sträckt mig när jag hoppat studsmatta hos alex eller nått. Men till lunch var det Kycklingschnitzel, sås, klyftpotatis. as gott. Men nu börjar vi, har mediekundskap vi ska göra en filmaffish. Uppdaterar kanske mer senare om jag har tid. pusshejs//linasjodin 

Jadu..

Datum: 2008-05-06 Tid: 13:43:06
Hej, jag orkar verkligen inte skriva om dom dagarna som gått. Ingen kommer orka läsa endå. Kan lägga in några få bilder sen helgen då vi var i liden. Julia har blivit hur söt som helst. Kan berätta kortfattat. Vi var ute och spelade fotboll, jobbade med ved, och var med Elin och Cornelia. De var typ allt vi gjorde plus att vi satt vid datorn så klart men hade aldrig tid att uppdatera bloggen. Älskling och jag kollade på film i lördags kväll. The butterfly effect, den var bra men jobbig att förstå man var verkligen tvungen att hänga med hela tiden annars fattade man ingenting. Sen gjorde vi inte mycket mer.

     

Igår sov jag över hos älskling, hade ingenting att göra hemma så åkte till bredsand. Vi gick ut och var med Fredde ett tag. Sen gick vi in och kollade på tv och sov. Idag kom jag till skolan jättetidigt eftersom alex åker sån tidig buss. Men orkade inte sitta och vänta till nästa buss. Kom till skolan vid 8 och började halv 9. Hade matteprov på morgonen, de gick verkligen skit som vanligt. Skrev typ 3 tal av 16. Jag fattar inte, i 9an hade jag typ VG på alla matteprov nu har jag IG. Måste verkligen skärpa mig. Sen vare lunch, hamburgare as gott. På engelskan vare as drygt, hatar engelska. Älsk ringde mig mitt i lektionen och undrade om jag vill följa med till hans pappa idag för hans tjej Lena fyller år. Och de är klart jag följer med dig och grattar henne. Kommer förmodligen hem ikväll. Men nu ska jag göra något annat i stället för att nörda här. pusshejs//linasjodin

Liden

Datum: 2008-05-03 Tid: 12:48:29

När sara kom till mig igår kväll vid halv 10 hoppade jag in i duschen. Sen satt vi vid datorn och kollade på tv. Kollade på CSI de är alltid lika bra. Gjorde inte mycket mer innan vi gick och la oss. Somnade väl vid halv 1 eller något.

Imorse vaknade vi vid halv 11 av att Saras mobil ringde. Sov as bra inatt, så skönt att äntligen få sova i sin egen säng. Har ju mest bara sovit hos Alex den här veckan. När vi vaknade gjorde sara sig ordning och sen fikade vi. När vi fikat klart gjorde jag mig klar och hon åkte hem med 5 i 12 bussen. Sen har jag gått med soporna och snackat lite med älsk i telefonen om när han ska ta bussen till Liden. Han är hos en kompis just nu och pluggar. 13.23 tar jag bussen till Liden. Han hinner inte ta den bussen med mig så han tar 15.35 bussen istället. Men nu måste jag fortsätta att packa så jag hinner med bussen. Har med mig datorn dit så uppdaterar mer senare. Pusshejs//linasjodin 


Ny design

Datum: 2008-05-02 Tid: 21:08:39
Som ni ser har jag ny design. Tack så hemskt mycket Matilda.
Var rätt så less på den andra, därför jag inte hade sån stor lust att skriva.
men nu har jag en ny och fräsh design så nu ska jag få en mycket stor lust att skriva.
Jag är jättenöjd
, vad tycker du om designen?:)

image130

Valborg och annat

Datum: 2008-05-02 Tid: 19:07:31
Onsdag; Älskling och jag var barnvakt tills kl 3, sen träffade vi Mogge och Marcus vid frasses och tog bussen till bredsand skulle hämta allt dricka där. Alex och Marcus satte sig o rökte ciggarr på ballkongen och vi tog en cider var. Sen tog vi och gick till pizzerian, första gången jag åt pizza på över ett halv år, ångrar mig stort fast de var gott. När vi ätit gick vi till bussen och for till bergsåker till campingen. Finns inte så mycket att berätta om kvällen, den sög. Visste typ vilka alla var men kände dom inte. Inte så kul om man inte känner någon plus att jag är blyg. Jag drack inte så mycket, drack mest bara cider, hade en kvarting men drack ingenting av den. Älskling drack jättemycket, kl var ungefär halv 10 och han kunde knappt stå på bena. Fritidsledarna som jobbar på granlogården kom dit ner och kollade. Dom såg alex ligga på marken och vara helt borta. Han spydde 2 ggr, då fick dom så lov att skjutsa hem oss till mig. Christan var också med men han hann bara vara med i typ 15 min knappt de. Men när vi kom hem till mig gick älskling och la sig, efter ett tag skulle han gå på toa och jag fick hjälpa han att gå. När han står och pissar så pissar han utanför toaletten och på mitt ben, haha fy fan va äckligt. Christian sov också hos mig, vi kollade lite på high school musical och snackade sen sov vi. Sov jättedåligt, älskling vaknade flera ggr, ena gången ville han ha dricka o andra gången ville han ta på sig strumpor. Sen vaknade jag typ varannan timme.

Torsdag; Vi vaknade vid 9 tror jag, nördade vid datorera och drygade. Vid två for vi till kovland igen, Lena jobbade så vi åkte med henne hem när hon slutade. När vi kom dit gjorde vi inte mycket, hoppade massa studsmatta, sjung singstar hos Christian. Älskling och jag bråkade lite grann,  Vi gick och la oss vid 10 och lyssnade på musik och myste, vi pratade en hel del också.

Nu äre tredje gången gillt, en gång till och de är över. Försöker verkligen lita på dig, gjorde det sist och var verkligen säker på att du inte skulle göra om det. Men såklart så gjorde du det ändå, när jag litade som mest på dig. Jag älskar dig över allt annat här på jorden, mitt hjärta slår hårdare och hårdare för varje dag som går, du är min luft, mitt liv..

Fredag: Vaknade vid 10 idag, klev upp och åt frukost och tog de lugnt. Äskling och Julia gick ut och städade lekstugan. Sen hoppade dom studsmatta, julia verkligen älskar att hoppa, knäppte lite bilder på henne när hon hoppade. Lena skjutsade oss in till kovland så vi var där kl 12. Vi skulle ta bussen hem till mig. Älskling följde med för han skulle låna internernet så han kunde göra sitt fysikarbete. Båda två lodade mest framför datorn och gosade lite då och då. Sen bestämde han med Jocke att han skulle följa med alex hem. Han åkte hem lite tidigare än han skulle, de var tråkigt. Jocke kom och hämtade han vid 3. Har bara suttit och tråkat sen dess. Har provat något nytt, åt nudlar med köttbullar de gick faktiskt att äta fast inte världens godaste men. Är ensam hemma tills imorgon. Pratade med Sara om att hon kanske skulle sova här, om inte hon skulle göra de skulle Johanna komma. Men pratade nyss med Sara i telen, hon kunde komma och sova. Kul men ändå tråkigt, eftersom jag vill vara med Johanna också. Men vi får hitta på något nån annan dag. Nu ska jag glo lite på tv och tare lugnt, är helt slut i kroppen och har jätteont i magen och huvudet. pusshejs//linasjodin

Christian sjunger singstar :)
image126

Bilder på Julia när hon hoppade studsmatta:)
image127